پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5347 تاریخ : 1391/03/16-00:00:00
,1,
 پارسیان  در خدمت توسعه و نوسازی شرکت های فعال در صنعت نان است

مدیر روابط عمومی بانک پارسیان در سومین همایش گندم،آرد،نان:

پارسیان در خدمت توسعه و نوسازی شرکت های فعال در صنعت نان است

علی جهانی با بیان اینکه بانک پارسیان در یک دهه فعالیت اندوخته تجربه یک قرن را با خود دارد گفت:اگرچه فعالیت و سرمایه گذاری در زمینه محصولات کشاورزی در دایره فعالیت های تخصصی بانک پارسیان نیست ، اما بان

مدیر روابط عمومی بانک پارسیان اعلام کرد، این بانک تاکنون برای ورود غلات و دانه های روغنی نزدیک به یک میلیارد یورو گشایش اعتبار اسنادی داشته است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از   بانک پارسیان در سومین همایش گندم، آرد و نان که با حضور مشاور وزیر صنایع، کاردار سفارت سوئیس در ایران، مدیران ارشد شرکت سوئیسی بولر و دیگر مدیران دست اندرکار در این زمینه در سالن همایش هتل استقلال برپا گردید، افزود: به دلیل حضور موفق شرکت هایی همچون بولر در ایران که با هدف اصلاح و بهینه سازی چرخه تولید و مصرف نان در کشورتلاش می کنند، بانک پارسیان همراهی و همدلی قابل توجهی را با شرکت های خصوصی دست اندرکار در صنعت نان داشته و مصمم است همچنان به این روند ادامه دهد.
جهانی در ادامه سخنان خود، به انسان به عنوان اشرف مخلوقات الهی و تاریخ تمدن بشر اشاره داشت و گفت: طبق اسناد تاریخی بشر 30 هزار سال پیش به تولید گندم و 10هزار سال پیش به تخمیر آن دست یافته و گندم و آرد همواره و در همه ادیان مقدس و مورد احترام بوده است. وی در همین زمینه به سخنان بزرگان دین در خصوص اهمیت و احترام گندم و نان اشاره کرد. و به نقش 3 اختراع اثرگذار در حیات اجتماعی انسان یعنی آتش، چرخ و بانک اشاره کرد که هر یک تأثیر به سزایی در تحول زندگی، خوراک و مبادلات تجاری او داشته است.
وی با بیان این مطلب که نان از قدیمی ترین دستاوردهای تمدن بشری و بهترین غذا و محصول استراتژیک برای انسان ها است گفت: از 2 قرن پیش تولید نان حجیم و صنعتی از اروپا آغاز شد و طبق آمارهای ارائه شده در حال حاضر 35درصد نان تولیدی در جهان به شیوه صنعتی و حجیم تهیه می شود و 65 % آن هنوز به شیوه سنتی و غیر حجیم طبخ و مورد استفاده قرار می گیرد.
وی سپس به مساله دور ریز نان و معضلات ناشی از آن به عنوان مساله ای مهم اشاره کرد و گفت:جلوگیری از این نوع ضایع کردن ثروت ملی و برکت الهی تا 75 درصد منوط به فرهنگ سازی است و از سوی دیگر برای جلوگیری از این میزان اتلاف نان باید به استفاده از دستگاه های پیشرفته و کیفیت تولید آن بیش از پیش توجه شود.
مدیر روابط عمومی بانک پارسیان ضمن تمجید از شرکت بولر و مدیرعامل آن در ایران برای اقداماتی که در مسیر بهینه سازی صنعت نان و تجهیزات و دستگاه های فنی مرتبط با آن در کشور انجام داده است گفت:31درصد فروش تکنولوژی این شرکت در منطقه آسیا و خاورمیانه صورت می گیرد که بارزترین درصد نسبت به دیگر مناطق دنیاست و این امر نشان دهنده آن است که در این منطقه هنوز گرایش اکثریت به سمت استفاده از نان سنتی است و جا دارد تا فعالان این صنعت استراتژیک با مشارکت بانک روی این موضوع همکاری بیشتری داشته باشند



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 191
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران