پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5327 تاریخ : 1391/03/11-00:00:00
,17,
آمار خروج نخبگان از کشور نادرست است

آمار خروج نخبگان از کشور نادرست است

معاون فرهنگی امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: با بررسی اطلاعات مربوط به نخبگان در این بنیاد به آسانی روشن می شود اطلاعاتی که در مورد خروج نخبگان از کشور داده می شود، صحت

به گزارش بانک و صنعت، سید حسن حسینی در مراسم آغاز به کار سامانه جامع الکترونیکی مدیریت امور و ارتباط با نخبگان و استعدادهای درخشان (ثریا) در بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه نفرات برتر کنکور و دارندگان مدال های مختلف جزو نخبگان محسوب می شوند افزود: حدود 4200 دارنده مدال طلا، نقره و برنز داریم که 960 نفر آنها دارندگان مدال طلا هستند.
وی گفت: از این میان 461 نفر مدال جهانی دارند که 255 نفر آنها معادل 60 درصد از بنیاد ملی نخبگان کمک هزینه تحصیلی دریافت می کنند و بیشتر آنها در حال گذراندن دوره تحصیلات تکمیلی هستند.
حسینی افزود: اعلام کنندگان آمار بر اساس تحقیقی بر روی 91 نفر از دارندگان مدال جهانی اعلام نتیجه کرده اند در حالی که برای تحقیق روی این جامعه باید همه 461 نفر در نظر گرفته می شد.
معاون بنیاد ملی نخبگان گفت: هر چند باید در نظر گرفت رفتن به خارج از کشور در مجموع بد نیست چرا که بسیاری از تحصیل کنندگان ایرانی در خارج از کشور به کشور باز گشته اند و بسیاری از آنها در زمره مدیران مهم قرار دارند.
وی همچنین افزود: بنیاد ملی نخبگان درباره دانشجویان نخبه و استعدادهای درخشان ایرانی که خارج از کشور هستند طرحی دارد که آنها نیز بتوانند در کنار دریافت حمایت، در صورت علاقه مندی از امکاناتی که در ایران وجود دارد نیز استفاده کنند.
حسینی ابراز امیدواری کرد: این طرح تا پایان تابستان در کمیسیون امنا تصویب شود.
وی همچنین گفت: با راه اندازی مرحله نخست سامانه جامع الکترونیکی مدیریت امور و ارتباط با نخبگان و استعدادهای درخشان (ثریا)، از امشب برخی تسهیلات این بنیاد از طریق این سامانه ارائه خواهد شد.
مرحله نخست سامانه جامع الکترونیکی مدیریت امور و ارتباط با نخبگان و استعدادهای درخشان (ثریا) با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور آغاز به کار کرد.
 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران