پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5296 تاریخ : 1391/03/08-00:00:00
,1,
نیاز سرمایه گذاری 10 برابری برای افزایش یک درصدی ضریب برداشت

نیاز سرمایه گذاری 10 برابری برای افزایش یک درصدی ضریب برداشت

درصد افزایش ضریب ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز کشور در طول برنامه پنجم بیش از 758 میلیارد دلار درآمد خالص عاید کشور می کند که 10 برابر سرمایه گذاری لازم برای آن است.

 احمد قلعه بانی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت:  در آیین آغاز به کار کنسرسیوم دانشگاهی ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز کشور تاکید کرد: طبق ماده 130 قانون پنجم توسعه اقتصادی به منظور افزایش ضریب بازیافت مخازن کشور به میزان یک درصد انجام می شود و هیدروکربوری را با رعایت اصول و مقررات و اولویت بندی به انجام برساند.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: این درآمد برای کشور در حالی به دست می آید که برای اجرای برنامه های افزایش برداشت از مخازن نفت و گاز در طول برنامه پنجم به حدود 75 میلیارد و 94میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز است.

وی به برنامه کشورهای همسایه برای آغاز پروژه های ازدیاد برداشت اشاره کرد و گفت: برای مثال عربستان سعودی با یک شرکت چینی توافقنامه ای را امضا کرده اند که در آن راه اندازی مرکز تحقیقاتی برای مباحث مربوط به ازدیاد برداشت پیش بینی شده است.

معاون وزیر نفت افزود: ما نیز باید با تلاش و اعتماد به دانشگاه ها از ظرفیت های این مراکز تولید علم و فناوری بهره بگیریم.

قلعه بانی درباره رقم کنونی ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز در کشور گفت: هم اکنون این رقم در میدان های نفتی دریایی 18.6 درصد و در میدان های نفتی خشکی 26.97 است که به متوسط آنها رقم 25.42 درصد است.

قلعه بانی با تاکید براینکه در میدان های دریایی گازی رقم ازدیاد برداشت 77.49 درصد و در میدان های خشکی 65.22 درصد است افزود: در بحث ازدیاد برداشت طرح های پژوهشی باید بخشی از کار و کاربردی باشد تا در نهایت علاوه بر پوشش نیازهای صنعت به تربیت پژوهشگران نیز بینجامد.

وی خاطر نشان کرد: کنسرسیوم دانشگاهی ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز کشور متشکل از شش دانشگاه برتر (صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، سهند تبریز، شیراز، تهران و صنعت نفت) در این زمینه به همت معاونت های پژوهش و فناوری وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران شکل گرفته است و امروز با حضور وزیران نفت و علوم به طور رسمی کار خود را شروع می کند



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 209
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران