کامران دانشجو در مراسم امضاء کنسرسیوم دانشگاهی، ازدیاد برداشت از مخازن نفت وگاز کشور با بیان این مطلب گفت: با نگاه به حوزه کاربردی و اصلاح جهت گیری ها و ارائه پایان نامه ها می توانیم مسیر رقابتی را در عرصه علم و فناوری کشور فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: وزارت علوم تفاهم نامه های مختلفی را با وزارت خانه ها امضاء کرده تا جائیکه تفاهم نامه ای با وزارت دفاع به ارزش 22 میلیارد تومان در بخش پروژه های تحقیقاتی به امضا رسانده و در سال گذشته هزار پروژه به صورت پایان نامه های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا انجام گرفته و امسال برنامه ریزی کردیم که با امضای تفاهم نامه ها در سطح 35 دانشگاه تعداد پایان نامه ها را به دو هزار برسانیم و برای این منظور سطح همکاری را در سال جاری به 100 میلیارد تومان افزایش دهیم.
دانشجو اظهار داشت: در همه دنیا همکاری در مسیر اقتدار کشور و توان دفاعی اتفاق می افتد که باید براساس برنامه پیشنهادی 50 درصد تحقیقات در مسیر توسعه صنعت قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تفاهم نامه ای نیز به ارزش 70 میلیارد تومان با وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد کردیم ، همچنین در شورای اصل پروژه های کلان 38 پروژه را با همکاری مجموعه در حوزه کاربردی برای صنعت تعریف و تصدیق کردیم که در حال اجرا است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امروز شاهد امضاء اساسنامه همکاری بین وزارت نفت و دانشگاه هستیم افزود: حجم فعالیت ها و موضوعاتی که در صنعت نفت به ویژه صنایع بالادستی و پایین دستی وجود دارد می تواند تمام دانشگاه های کشور را درگیر کند.
وی گفت: یکی از مهمترین اهداف امضاء این اساسنامه تجمیع توان دانشگاه ها و وزارت نفت است که هر دو وزارتخانه از آن بهره مند می شوند به طوری که با این امر اقتدار کشور افزایش و اقتصاد به سمت توسعه سوق داده می شود.
دانشجو با بیان اینکه در تولید علم در منطقه رتبه نخست را داریم، خاطر نشان کرد: کشور ما می تواند علاوه بر تولید علم از نظر فناوری نیز رتبه نخست را بدست آورد و باید با امضای این کنسرسیوم اعتماد دانشگاه و صنعت را جلب کنیم