وی افزود: این سال به عنوان یک موهبت برای رونق گرفتن تولید ملی باید به کار گرفته شود و از این فرصت حسن استفاده انجام شود.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان طلا و جواهر ایران یادآور شد: یکی از دهها مشکل تولید در صنعت طلا و جواهر، قاچاق طلای ساخته شده کشور است که سال گذشته کار تحقیقی خوبی روی آن انجام شد، تا دستگاههای ناظر و اهالی این صنف حساس شوند، آن روز حدود 80 درصد محصولات عرضه شده طلا به صورت قاچاق بود و امروز به زیر 50 درصد رسیده است.
وی تاکید کرد: قبلا قاچاقچیان جسارت داشتند و کالای طلای ساخت خارج را در جلوی ویترین میگذاشتند، امروز دیگر جرات پیدا نکرده و آن را در ویترین قرار نمیدهند، بلکه به زیرزمینها و زیر میز منتقل شده است.
محمدولی تاکید کرد: همان گونه که اگر یک طلا فروشی عیار طلا را یک درجه تغییر دهد، به تعزیزات معرفی میشود، در مورد قاچاقچیان طلا باید این سختگیری انجام شده و کسانی که به عرضه کالای ساخته شده طلای خارجی اقدام میکنند، به سازمان تعزیرات معرفی شوند.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان طلا و جواهر ایران یادآور شد: بازار 75 میلیون نفری جمعیت کشور سالانه بین 300 تا 350 تن مصرف طلا دارد، البته این آمارها به صورت برآوردی است، چون با وجود فعالیت 40 ساله اتحادیههای طلا و جواهر، هنوز هیچ آمار رسمی و مکتوب از میزان مصرف و تولید در کشور وجود ندارد.
وی افزود: اتحادیه تولید کنندگان طلا قصد دارد، بانک اطلاعاتی راهاندازی کند که میزان تولید و مصرف طلا در کشور مشخص شود.
محمدولی در مورد تعداد نیروی شاغل در صنعت طلا گفت: بر اساس کد اعطا شده سازمان استاندارد به سازندگان طلا حدود 4 هزار واحد تولیدی کد استاندارد دریافت کردند که به نظر من بیش از 6 هزار و 500 واحد تولیدی طلا، جواهر و نقره در کشور فعالیت دارند که حدود 120 هزار نیروی کار به صورت مستقیم در این صنعت مشغول کار هستند.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان طلا و جواهر ایران یادآور شد: اگر فضایی فراهم شود که واحدهای بزرگ طلا سازی راهاندازی شده و طرحهای جدید از محصولات طلایی تولید شود، این صنعت قابلیت جذب 300 هزار نیروی کار فقط در بخش ساخت و تولید جواهر، طلا و نقره و بدلیجات دارد