آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 310043 تاریخ : 1396/09/11-10:41:37
,2,
42 میلیارد دلار فاینانس خارجی در صد روز نخست دولت دوازدهم

42 میلیارد دلار فاینانس خارجی در صد روز نخست دولت دوازدهم

به گزارشپايگاهاطلاع رسانی دولت طی 100 روز اول فعالیت دولت دوازدهم 42 میلیارد دلار فاینانس خارجی منعقد شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، براساس این گزارش، چین و کره جنوبی به ترتیب با 20 میلیارد دلار و 19 میلیارد دلار بیشترین قرارداد فاینانس با ایران را دارند.

در همین راستا در شهریورماه سال جاری پنج بانک توسعه صادرات، رفاه کارگران، صنعت و معدن، پارسیان و پاسارگارد با شرکت سیتیک تراست قراردادی به ارزش 10 میلیارد دلار را امضا کرده‌اند.
همچنین در مهرماه نیز قرارداد تامین مالی معادل یک میلیارد یورویی بین بانک های توسعه صادرات ایران، کارآفرین، سامان، پاسارگاد، رفاه کارگران، ملت، تجارت، ملی ایران، صنعت و معدن، اقتصاد نوین، سپه، خاورمیانه، کشاورزی و پارسیان با «اوبر بانک» اتریش امضا شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 249