به گزارش بانک و صنعت، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره فعالیتهای دستگاه قضا در برخورد با کمپهای غیرمجاز گفت: ما باید از ظرفیتهای مردم در موضوع درمان و ترک اعتیاد معتادان استفاده کنیم.
وی گفت: هر موردی که دستگاه قضایی از آن مطلع شود یا نیروی انتظامی یا وزارت بهداشت از آن مطلع شوند با آنها برخورد خواهد شد.
محسنیاژهای گفت: در سنوات گذشته هم چندین مورد شکایت از این کمپها شده بود که دستگاه قضایی به آن رسیدگی کرد و امروز هم اگر بار دیگر شکایتی شود مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
دادستان کل کشور در پاسخ به سؤال یکی دیگر از خبرنگاران درباره دستگیری تعدادی از کارمندان و رابطین شبکه بیبیسی گفت: درباره این افراد که اقداماتشان خلاف قانون بوده است پروندههایی تشکیل شده و افرادی هم دستگیر شدند.
وی گفت: در حال حاضر هم رسیدگی به پرونده این افراد ادامه دارد.
وی همچنین در خصوص اعلام نرخ جدید دیه نیز توسط دستگاه قضایی گفت: در قانون مجازات اسلامی جدید در چگونگی مسئله دیه موارد جدیدی مطرح شده و به همین دلیل از چندی قبل تیمی از کارشناسان در دستگاه قضایی مشغول بررسی ارقام مربوط به آن هستند.
محسنیاژهای افزود: رئیس قوه قضائیه درصدد است تا در ابتدای سال ۹۱ بتواند نرخ جدید دیه را در زمان مقرر اعلام کند.
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره اینکه آیا ممکن است در پرونده فساد مالی متهم جدیدی داشته باشد یا خیر گفت: این گونه پروندهها که از گستردگی بالایی برخوردار است این گونه نیست که زمان دقیقی برای پایان رسیدگی به پرونده اعلام کرد. ممکن است متهمی بیاید حرفهایی بزند که آن حرفها نیاز داشته باشد تا متهمان جدیدی مورد تحقیق قرار بگیرد.
محسنیاژهای گفت: برای مثال رئیس یکی از شعبات بانک ملی که مدتی هم در بازداشت به سر میبرد اخیرا با یکی از اقوام خود دیداری داشت که در این دیدار به واسطه صحبتهای بستگان خود و آن ملاقات مطالب جدیدی را مطرح کرد که باید به واسطه آن افراد جدیدی بیایند از آنها تحقیق شود. برای همین هنوز پرونده مفتوح است.
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره اینکه گفتید تخلفات انتخاباتی امسال بسیار کم بوده است اما همان موارد کم هم میشود بفرمایید چه مواردی بوده است گفت: عمده تخلفات مربوط به نحوه تبلیغات بوده است.
وی گفت: البته یک نفر بازداشت شد که با عناوین جعلی عدهای از کاندیداها را گمراه کرده و از آنها پول اخذ کرده بود و به آنها وعده داده بود که میتواند رد صلاحیت آنها را حل کند و برای آنها کارهای دیگری هم انجام دهد.
محسنیاژهای گفت: هر چند عدهای از کاندیداها نیز علیه برخی از نشریات سایتها هم شکایت کردهاند.
محسنیاژهای درباره خبر مربوط به کشف ۲ بمب یکی در تهران و یکی هم در خارج تهران نیز و موضوع دستگیری متهمان این پرونده نیز گفت: یکی از مواردی که شما میگویید اصلا نمیتوانید تعبیر بمب کرد اما در موضوع دوم هم هنوز متهمی دستگیر نشده است.
سخنگوی قوه قضائیه درباره بحث قانون اعسار، گفت: پیش از این در موضوع مطرح کردن اعسار اختلاف نظر وجود داشت به گونهای که برخی مدعی بودند فردی که معسر است باید ابتدا به زندان برود سپس درخواست اعسار خود را مطرح کند. تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی افزود: پس از این اختلاف نظرها موضوع به دیوان عالی کشور رفت و در آنجا رأی وحدت رویه داده شد به این مضموم که میتوان به برخی از موارد قبل از رفتن فرد به زندان درخواست اعسار داد.
محسنیاژهای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره اینکه گفته شده حدود ۱۰ نفر کسانی که قصد اخلال در روند برگزاری انتخابات را داشتند دستگیر شدند آیا این پرونده افراد به دستگاه قضایی آمده است یا خیر گفت: به نظرم میرسد کسانی که دستگیر شدند افرادی بودند که در بمبگذاری تاسوعای سال گذشته که منجر به شهادت عدهای از هموطنانمان شده است نقش داشتند