آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 92724 تاریخ : 1393/08/23-12:14:23
,5,16,17,
4 میلیون متر مکعب گاز از مخزن ذخیره سازی سراجه قم برداشت شد

مدیر منطقه 3 عملیات انتقال گاز در بازدید از غرفه شانا:

4 میلیون متر مکعب گاز از مخزن ذخیره سازی سراجه قم برداشت شد

با توجه به کاهش دمای هوا و افزایش قابل توجه مصرف در بخش خانگی، برای نخستین بار در سال جاری از مخزن ذخیره سازی سراجه قم، 4 میلیون متر مکعب گاز برداشت و به خطوط سراسری ارسال شد.

 

 

مدیر منطقه 3 عملیات انتقال گاز در حاشیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات در بازدید از غرفه شانا گفت: در تاریخ 9 آبانماه تزریق به مخزن متوقف شد و در تاریخ 21 آبانماه با در سرویس قرار گرفتن یک واحد پالایشی که ظرفیت فرآورش 5 میلیون متر مکعب در روز را دارد، 4 میلیون متر مکعب گاز به خطوط سراسری ارسال شد.

هوشنگ مهردادفر افزود: برای نخستین بار در سال جاری، 4 میلیون مترمکعب برای ارسال به خطوط سراسری از مخزن ذخیره سازی سراجه برداشت شده است.

تزریق بیش از یک میلیارد متر مکعب گاز به سراجه

وی با بیان این که تاکنون یک میلیارد و 240 میلیون متر مکعب گاز به این مخزن تزریق شده است، خاطرنشان کرد: حجم تزریق گاز به مخزن نسبت به مدت مشابه پارسال، 35 درصد افزایش داشته است.

پالایش 10 میلیون متر مکعب گاز در روز

وی تاکید کرد: تاسیسات پالایش این مخزن در 2 فاز امکان فرآورش 10 میلیون متر مکعب گاز در روز را دارد و با توجه به نظر مرکز دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران این کار انجام می شود.

به گفته مدیر منطقه 3 عملیات انتقال گاز، بر اساس برنامه ریزیهای پیش بینی شده، سه ماه برای تعمیرات اساسی واحدهای پالایشی این تاسیسات زمان تعریف شده بود که با تلاش کارشناسان این منطقه، تعمیرات اساسی آن در زمان تعریف شده به پایان رسید.

به گزارش شانا، شرکت ملی گاز ایران زمستان سال گذشته بیش از 662 میلیون متر مکعب گاز از مخزن سراجه قم برای ارسال به خطوط سراسری برداشت کرد.

بر پایه این گزارش، مخزن سراجه قم با قابلیت ذخیره سازی یک میلیارد و 500 میلیون مترمکعب گاز در فاز نخست و سه میلیارد و 300 مترمکعب گاز در فاز دوم، در 40 کیلومتری جنوب شرقی شهر قم و 140 کیلومتری تهران قرار دارد.

بر همین اساس، این مخزن به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب، نزدیکی آن به استان تهران (یعنی نقطه حداکثر مصرف)، همچنین مجاورت آن با خط لوله سراسری گاز، بعنوان گزینه ای مناسب برای تولید و ذخیره سازی گاز در صنعت گاز کشور مطرح است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203