پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 226437 تاریخ : 1395/07/15-13:17:21
,10029,
4 بیماری که تا 9 سال آینده هزار میلیارد دلار هزینه تحمیل می‌کند

مشاور ایرانی سازمان جهانی بهداشت مطرح کرد

4 بیماری که تا 9 سال آینده هزار میلیارد دلار هزینه تحمیل می‌کند

مشاور ایرانی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه کاهش هزینه‌های درمان مستلزم آموزش در سنین کودکی است، گفت: تا سال2025هزینه‌ چهار بیماری قلب و عروق، مزمن تنفسی، سرطان و دیابت در سطح جهانی بیش از هزار میلیارد دلار خواهد بود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،دکتر محمدرضا مسجدی ــ مشاور سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: باید آموزش مداوم با بهره‌مندی از همه امکانات از زمان کودکی و مدرسه آغاز شود، زیرا تا سال 2025 هزینه‌ای که چهار بیماری اصلی یعنی بیماری‌های قلب و عروق ــ مزمن تنفسی ــ سرطان و دیابت در سطح جهانی تحمیل می‌کنند بیش از هزار میلیارد دلار خواهد بود.

مسجدی در ادامه عنوان کرد: آگاهی‌بخشی نوجوانان و جوانان از عواقب بیماری‌های غیرواگیر و عوامل خطر آنها بسیار حائز اهمیت است. دوسوم مرگ‌های زودرس که در سنین میانسالی اتفاق می‌افتد رابطه مستقیم با رفتار زمان کودکی و نوجوانی دارد.

وی ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر بیش از 150 میلیون جوان، دخانیات استعمال می‌کنند، 81% جوانان فعالیت فیزیکی کافی و مناسب ندارند و بیش از 41 میلیون کودک زیر5 سال افزایش وزن دارند یا چاق هستند. عادات و رفتارهای امروزی و شرایط ناسالم زیست‌محیطی، نشانگر این واقعیت است که بیماری‌های غیرواگیر همچنان نسل‌های آینده را نیز تهدید خواهد کرد.

دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران همچنین متذکر شد: نکته مهم این است که جوانان امروز به‌راحتی و با فناوری‌های نوین، دسترسی آسان به انواع اطلاعات را دارند و از این منظر باید از ظرفیت آنها برای سلامتی خود و جامعه‌شان یاری گرفت. با آشنا ساختن جوانان و مسئولیت دادن به آنها برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر قدم مهم برای نسل‌های امروز و آینده برداشته می‌شود.

مسجدی گفت: باید جوانان را تشویق کرد تا با ابتکار خود از طریق برنامه‌های ورزشی و تفریحی، چگونگی استفاده از غذای سالم و خودداری از رفتارهای پرخطر به‌ویژه استعمال سیگار و قلیان و سایر مواد کارشناسان را هدایت کنند. موضوع مالیات بر فرآورده‌های زیان‌آور نظیر دخانیات، نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های پرشکر یا مواد غذایی شور و پرنمک حتی «فست‌فودها» روش‌هایی است که ضمن ممانعت از مصرف بی‌رویه درآمدی برای دولت‌ها است تا صرف برنامه‌های بهداشتی، آموزشی و ورزش برای عموم مردم شود.

وی در خاتمه با اشاره به نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی و آموزش خاطرنشان کرد: سیستم رسانه‌ای و فن‌آوری‌های نوین اطلاع رسانی باید مسئولانه و پیوسته در مراحل مختلف برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر از پیشگیری به‌عنوان اولویت اول و در پله‌های بعد در آشنایی با بیماری‌ها و کنترل آنها حضور فعال و تأثیرگذار داشته باشد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 213
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران