آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 3804 تاریخ : 1390/11/09-00:00:00
,1,
7500 بدهکار مالیاتی ممنوع الخروج شدند

7500 بدهکار مالیاتی ممنوع الخروج شدند

علی عسگری دیروز در نشست خبری خود به تشریح عملکرد سازمان امور مالیاتی پرداخت و گفت: طی 10 ماهه امسال 82 درصد درآمدهای مالیاتی محقق شده است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی از ممنوع الخروج شدن 7500 بدهکار مالیاتی خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، وی رقم درآمدهای محقق نشده را 4 هزار میلیاردتومان اعلام کرد و اظهار داشت: البته امسال درآمدهای مالیاتی 26 درصد رشد داشته است.
عسگری در پاسخ به سوالی در خصوص میزان مالیات بر ارزش افزوده گفت: میزان مالیات بر ارزش افزوده ای که امسال و طی 9 ماه دریافت شد، حدود 28 میلیارد تومان بود که فقط 23 میلیارد تومان آن به مالیات بر ارزش افزوده سکه طی 3 ماهه پاییز مربوط می شود.
وی افزود: تاکنون مالیات بر ارزش افزوده سکه فقط مشمول سکه های خریداری شده از بانک ها شده است.
به گفته عسگری قرار است بزودی مالیات بر ارزش افزوده در سایر صنوف و اتحادیه ها نیز اجرایی شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی در ادامه از اصلاح پایه های مالیاتی در آینده خبر داد و گفت:پایه های مالیاتی جدید نیازمند اصلاح قانون است که هم اکنون پیشنهاد آن در دولت نهایی شده و بزودی برای تصویب به مجلس می رود.
عسگری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت معوقات مالیاتی و بدهکاران نظام مالیاتی گفت: هم اکنون 7500 بدهکار مالیاتی ممنوع الخروج هستند که البته این تعداد دائما در حال کاهش یا افزایش است.
وی رقم معوقات مالیاتی بیش از 100 میلیون تومان را هم 5 هزار و 200 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1100 میلیارد تومان از این معوقات وصول شده است.
عسگری با بیان اینکه بخشی از معوقات مالیاتی شامل جریمه های بدهکاران می باشد گفت: اگر بدهکاران مالیاتی اصل بدهی خود را تسویه کنند قسمی از جریمه آنها بخشوده می شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص میزان درآمدهای مالیاتی بودجه سال آینده گفت: در بودجه 91 میزان درآمدهای مالیاتی 35 هزار و 400 میلیارد تومان تعیین شده که حدود 11 هزار میلیارد تومان هم میزان مالیات گمرک خواهد بود.
وی سپس با اشاره به موضوع کد اقتصادی گفت: ثبت نام برای دریافت کد اقتصادی در دهه فجر امسال انجام می شود.
عسگری افزود: در فراخوان جدید برای ارائه شماره اقتصادی تا مطمئن نشویم که افراد متقاضی، فعال اقتصادی واقعی هستند به آنها کداقتصادی نمی دهیم.
وی تاکید کرد: پس از ارائه کد اقتصادی به فعالان دیگر کسانی که این شماره را نداشته باشند اجازه فعالیت اقتصادی نخواهند داشت.
رئیس سازمان امور مالیاتی در خصوص پرونده امیر منصور آریا هم گفت: تمام پرونده های مالیاتی گروه آریا را به قوه قضائیه داده ایم البته برای اطمینان خاطر مجددا در حال بررسی پرونده های مالیاتی این گروه هستیم زیرا ممکن است در برخی موارد، این گروه کتمان مالیاتی داشته باشند.
عسگری در پایان گفت: حقوق بگیران بخش دولتی و خصوصی 8 درصد مالیات کشور را پرداخت می کنند که سهم آنها در پرداخت مالیات نسبت به فعالین اقتصادی بیشتر است و این یعنی اینکه ما نتوانسته ایم از بقیه فعالان اقتصادی مالیات دقیق را دریافت کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد در آینده حق و عدالت در دریافت مالیات اجرا شود
 .

عسکری نگفت که افرادی مانند خاوری مدیرعامل بانک ملی که اکنون در  کانادا به میلیون دلار بیت المال زندگی می کنند چگونه مالیات خود را می پردازد.!.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 491