به گزارش بانک و صنعت، حمیدرضا فولادگر اظهار داشت: باید در استراتژی صنعت خودرو مشخص شود که به چه محصولی میتوان اصطلاح "ملی" داد.
وی ادامه داد: حتی در مورد سمند نیز این بحث مطرح است که با توجه به اینکه پلتفرم این خودرو همان پلتفرم پژو است آیا میتوان نام "ملی" برای این خودرو انتخاب کرد یا خیر.
وی تصریح کرد: در مورد تیبا نیز که مجموعهای از ریو، تندر90 و پراید است این ابهام وجود دارد که باید مشخص شود آیا به این محصولات میتوان محصول "ملی" گفت یا خیر.
فولادگر تاکید کرد: در استراتژی توسعه خودرو باید تعریف "خودرو ملی" ارائه شود تا اگر تولید کنندگان محصولی را با برند ایرانی در دنیا عرضه کردند شرکتهای خارجی شکایتی نداشته باشند.
وی افزود: عنوان نام ایرانی برای کامیون چینی دنگفنگ و همچنین کامیون هوو از جمله اقداماتی است که باید در مورد آن شفافسازی انجام شود.
وی ادامه داد: خودروسازان باید بطور شفاف در مورد تولیدات خود توضیح دهند و بگویند انتقال تکنولوژی به چه صورت انجام شده و مشخص شود که پلتفرم، قوای محرکه، سیستم تعلیق، بدنه و قطعات به چه صورت تولید شده است.
عضو کمیسیون صنایع مجلس تاکید کرد: پروژهها نباید با عجله انجام شوند و در رونمایی محصولات نیز نباید تعجیلی صورت گیرد.
به گزارش فارس، مراسم رونمایی اولین کامیون ملی تولید شده توسط شرکت سایپا دیزل ۱۱ آبان سال گذشته با حضور مدیرعامل سایپا و رئیس کمسیون صنایع مجلس برگزار شد.
علی ملک، مدیر عامل سابق شرکت سایپا دیزل در این مراسم با اشاره به طراحی و ساخت کامیون ملی با نام "کاوه" گفته بود: بیش از 2 سال کار مطالعاتی، تحقیقاتی و اجرایی توسط متخصصین سایپا دیزل برای اجرای این طرح انجام شده است.
وی گفته بود: بررسیها نشان میدهد که بازار کشش خرید کامیون موسوم به ملی را به ارزش 135 میلیون تومان داراست ولی ما این خودرو را با قیمت 100 میلیون تومان به بازار عرضه خواهیم کرد.