قیمت سکه به تبع از رشد نرخ دلار در بازار داخلی و از سویی افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی روند رو به بالایی داشت. در مبادلات دیروز، نرخ سکه در بازار نقدی در شرایطی ثبت شد که نوسانات نرخ دلار در افت و خیز بازار بی تاثیر نبود. البته معاملات سکه در بازار آتی نیز همانند بازار نقدی با افزایش نرخ همراه شد. سکه تحویل آبانماه با 7 هزار تومان رشد، در محدوده 570 تا 576 هزار تومان قرار گرفت. همچنین سکه دیماه با بیشترین رشد 12 هزار تومانی در محدوده 593 تا 603 هزار تومان معامله شد. دادوستد سکه اسفندماه همانند دیگر قراردادها با رشد 11 هزار تومانی در فاصله قیمتی 624 تا 633 هزار تومان قرار گرفت. سکه اردیبهشتماه نیز با بیشترین رشد در محدوده 650 تا 660 هزار تومان بود، اما روند معاملات در بازار به گونهای بود که انتظار برای تداوم این وضعیت در مبادلات امروز نیز وجود دارد. براساس گفته معاملهگران، اگر بانک کارگشایی عرضههای خود را در سطح قیمتی بالا از سر گیرد و نوسان نرخ ارز دلار همچنان دنبال شود آن وقت بازار با شیب نسبتا بالایی مواجه خواهد شد.
به گزارش ایران اکونومیست، این در شرایطی است که با آغاز شدن اجلاس G8، انتظار برای بهتر شدن وضعیت اقتصاد اروپا و ایالاتمتحده وجود دارد، اما در عین حال ابهام در مورد آینده همچنان به عنوان یکی از فاکتورهای نگرانکننده روی بازارها سنگینی میکند و همین در افت و خیز طلا بی تاثیر نخواهد بود.
البته افزایش سطح تقاضا از سوی دو کشور چین و هند نیز میتواند مکانیزم قیمت را تغییر دهد. همچنین بازار داخلی به تاثیر از این عوامل میتواند با افت و خیز همراه شود، فعالان معتقدند با وجود آرامش در بازار طی یک هفته گذشته و دور بودن آن از احساسات هیجانی، اما همچنان مساله تفاوت ارزش طلا با قیمت سکه به معنای واقعی حبابی بودن وجود دارد، برخی بر این باورند این تفاوت نرخ نزدیک 30 الی 40 هزار تومان است و برای از بین رفتن این وضعیت حراج حضوری بانک کارگشایی و کاهش نرخ دلار میتواند فاکتورهای اساسی باشد.