به گزارش روز یکشنبه بانک و صنعت ،طبق اعلام شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بخشی از برنج شیرودی مازندران تولید سال جاری که بر اساس روش پارابویلینگ فرآوری شد و این کالا در آینده نزدیک توسط کارگزاری بانک کشاورزی در تالار محصولات کشاورزی بورس کالا عرضه خواهد شد .
در روش پارابویلینگ، برنج همراه با سبوس تحت جریان بخار گرم و سپس بخار سرد قرار میگیرد و بخش اعظمی از ویتامینB سبوس جذب برنج میشود.از مزایای برنج پارابویلینگ میتوان به خواص تغذیه ای بالا، عدم افت وزنی با گذشت زمان و مقاوت به آفات را نام برد. گفتنی است بزودی این فرآیند بر روی برنج طارم نیز انجام خواهد گرفت.