سیدمسعود موحدی افزود: با نهایی و اجرایی شدن نقشه راه کیفیت نان، به طور قطع شاهد تغییرات مثبت در کیفیت نان خواهیم بود.
وی تصریح کرد: در موضوع کیفیت باید در یک چارچوب تعریف شده، شرایط و نوع کیفیت را به بازار واگذار کرد.
قائم مقام وزیر بازرگانی ضمن اشاره به ایجاد شرایط رقابتی، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در موضوع گندم، باید کیفیتهای مختلف را به رسمیت شناخت و حتی برای کیفیتهای گوناگون قیمتهای مختلف تعیین شود، در نان نیز باید به همین ترتیب عمل کرد.
موحدی با تاکید بر ایجاد نظام ارزیابی در نقشه راه کیفیت نان، اضافه کرد: با ایجاد جداول رتبهبندی در نظام ارزیابی باید به رتبهبندی کارخانجات و نانواییهای موجود در سراسر کشور پرداخت.
وی افزود: دراین راستا، درچارچوبهای معین امکاناتی تعریف میشود که اجرایی شدن آنها باعث ارتقای روند بهبود کیفیت نان خواهد شد، چرا که با ایجاد رقابت در ارایه نان با کیفیتهای متنوع، رضایت مردم نیز حاصل خواهد شد.