بسیاری از مردم شریف ایران نان سنگک را به خاطر دارا بودن سبوس در آرد و آثار مفید سبوس برای سلامتی به نان های دیگر ترجیح می دهند. کارشناس های تغذیه نیز بر این باورند که سنگک در صورتی که به صورت کامل و با آرد سبوسدار پخت شود،نسبت به نان های دیگر کامل تر و بهتر است. حتی مردمی که اروپا برای سفر و سیاحت یا ماموریت به ایران می آیند نان سنگک را ترجیح می دهند. گزارش های بسیاری از سطح شهرهای کشور به ویژه از تهران و شمال کشورحاکی است که پیامد گران شدن قیمت مکرر آرد به خصوص آرد سبوسدار، عده ای از نانوایان سنگک را با آرد نان های دیگر مانند آرد لواش می پزند و موادی به آن می افزایند تا رنگ سنگک بگیرد.! در واقع نانوایان محترم متقلب نان لواش ضخیم را سنگ لای چرخ آن می گذارند و به رنگ سنگک به خورد مردم می دهند، از همین رو می توان به مخلوط نان سنگک و لواش "به علت استفاده از آرد لواش و ظاهر سنگک" نام جدید گذاشت ( یعنی سنگ لای چرخ کیفیت نان گذاشتن )که ما در نشریه واکنش و شبکه تحلیلی ،خبری گیلان 24 برای آن " سنگلاش" یعنی سنگک و لواش پیشنهاد می کنیم. شایسته است دستگاه های نظارتی چنانچه قدرت لازم ،نیرو و امکانات مناسب را دارند با این نانوایان متقلب و متخلف با شدت بسیار برخورد کنند و با شیوه بسیار مدرن گرانی فروشی برخورد . شهروندان در سراسر کشور چنانچه در این زمینه نظر، انتقاد و پیشنهادی دارند از طریق همین شبکه گیلان 24 قسمت " ارسال خبر " با ما ارتباط بگیرند. انشاء الله