آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 123756 تاریخ : 1393/12/05-02:38:56
,5,16,17,
تقدیر از منتخبان مسابقات فرهنگی و ورزشی حفاری شمال

تقدیر از منتخبان مسابقات فرهنگی و ورزشی حفاری شمال

روز گذشته تقدیر از برگزیدگان مسابقات فرهنگی و ورزشی شرکت حفاری شمال در سالن شهید کشوری برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت حفاری شمال، عصر روز گذشته (دوشنبه؛ 4 اسفندماه) به همت واحد خدمات اجتماعی و امور ورزش، طی مراسمی از نفرات برتر مسابقات قرآن و نفرات برتر مسابقات ورزشی با حضور مدیران، مسئولان و کارکنان شرکت حفاری شمال تقدیر و تشکر به عمل آمد.

بر اساس این گزارش در ابتدای این مراسم، محمد جعفر افشار؛ سرپرست روابط عمومی شرکت حفاری شمال، ضمن تبریک به مناسب ولادت زیب کبری(س) اظهار کرد: ورزش و حرکات منظم بدنی علاوه بر سلامت جسم برای سلامت روحی، روانی و اجتماعی فرد فواید زیادی را به دنبال دارد و در سازگاری فرد در جامعه و شخصیت فرد تاثیر می گذارد.

وی با اعلام اینکه ورزش از ضروری‌ترین نیازهای بشر و جزو شرط ‌های اصلی بهداشت روانی به‌ شمار می‌رود، تصریح کرد: راه‌های دست‌یابی به آرامش خاطر، احساس امنیت، شادابی و نشاط انجام فعالیت های ورزش است که این امر می تواند نقش قاطع و موثری بر بهداشت روانی دارد.

افشار ادامه داد: داشتن روان و اعصاب سالم موجب افزایش اعتماد به نفس، برطرف کردن آسان احتیاجات اولیه، نگرش مثبت نسبت به دیگران و افزایش مسئولیت پذیری در افراد شود.

عبدالرضا اسدی؛ معاون مدیر عامل شرکت حفاری شمال در امور فنی و مهندسی نیز در این مراسم اذعان کرد: انجام فعالیت‌های جسمانی با کاهش قابل ملاحظه‌ای در غیبت شغلی همراه است.

وی با بیان اینکه ورزش با اصلاح برون داده‌های شغلی و کاهش خطاهای ناشی از کارها نیز همراه است، عنوان کرد: به طور کلی تحقیقات نشان داده است که افراد پس از انجام فعالیت‌های جسمانی و تمرینات ورزشی، نوعی تجربه مثبت یا حس بهبود و پیشرفت کیفیت زندگی را در خود مشاهده می‌کنند؛ این در حالی است که موارد فوق تنها به ورزشکاران اختصاص ندارد بلکه در مورد افرادی که به صورت تفریحی و غیر مستمر ورزش می‌کنند نیز صادق است.

اسدی اضافه کرد: آشنایی کارکنان با برنامه‌ها و روش‌های مختلف فعالیت‌های حسی و حرکتی، نه تنها سبب کنش‌های ذهنی آنها می شود بلکه موجبات نشاط روانی و سرزندگی، تقویت اعتماد به نفس و بالطبع بهداشت روانی آنها را نیز فراهم می کند.

در ادامه این مراسم علی طاهری؛ معاون مدیر عامل شرکت حفاری شمال در امور هماهنگی و پیگیری به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت:  تنبلی در افراد جامعه یکی از تبعات ماشینی شدن زندگی های امروزی است به همین جهت به نظر می رسد ورزش یکی از ارکان اصلی زندگی است که در تمام دنیا به این امر مهم توصیه شده و سعی شده در برنامه روزانه افراد حداقل 15 تا 20 دقیقه ورزش و حرکات ورزشی گنجانده شود.

وی افزود: انجام فعالیت های ورزشی در بین افراد شاغل در یک سازمان ها می تواند تنش های روانی را از بین می برد و اخم ها را به لبخند تبدیل کند.

معاون مدیر عامل شرکت حفاری شمال در امور هماهنگی و پیگیری اعلام کرد: یکی از نتایج تنیدگی شغلی زیاد و مداوم، فرسودگی شغلی است که ورزش می تواند بر کاهش فشارهای ناشی از آن بکاهد.

طاهری ادامه داد: نوع شغل، شرایط نامناسب کاری، تعارض در نقش، فشار کاری بیش از حد، فقدان حمایت اجتماعی، فرصت های کم برای ارتقاء، تغییرات سازمانی و رقابت شدید از عوامل موثر در فرسودگی شغل به شمار می روند که با ترویج فرهنگ ورزش در یک سازمان می توان از آن جلوگیری به عمل آورد.

تقدیر از برگزیدگان قرآنی

بر اساس این گزارش در ادامه مراسم به نفرات برتر مسابقات قرآن که به همت امور فرهنگی و تشریفات، در ایام مبارک دهه فجر برگزار شد تقدیر و تشکر شد.

گفتنی است که مسابقه قرآن در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ و اذان به اجرا درآمد که در نتیجه 18 نفر حائز دریافت جوایز نقدی و معنوی شدند.

نفرات برتر مسابقه قرآنی در بخش آقایان شامل محمد سمیعی، سلمان نورالهی، مسعود حمیدی، محمد سمیعی، مجید نظرزاده، جعفر نورالهی، علی شیبک، حسین دوست قرین و در بخش بانوان شامل فاطمه شیخعلی، زهرا خوشی، آمنه مرمضی، سارا طارش، مریم صدیقی، لیلا ترابی، صدیقه دولتیار، پرنیا شریفی، سودابه اورک و سارا فردوسی حائز دریافت جوایز شدند.

تقدیر از منتخبان مسابقات ورزشی

این گزارش می افزاید همزمان با پیروزی شکوهمند انقلای اسلامی، خدمات اجتماعی و امور ورزش شرکت حفاری شمال اقدام به برگزاری مسابقات تیراندازی، تنیس روی میز، دو60 متر و آمادگی جسمانی کرده است که در این میان مریم محمدی، آمنه مرمضی، مرضیه محمودیان، سلماز جعفری، علی داوری، الهام آقاجانلو، غفار حسینی، مژگان امیرخانی، کامران قاضی خوانی، ماهرخ شش بلوکی، عرفان گرشاسبی، سمیه مدن حقیقی، مروارید رونق، امین طاهری، سلماز کریمی، مازیار شیخانی، سلماز کریمی، عبدالامیر بلال، سودابه شینی، امین طاهری، شیما رحمتی و سیروس طهماسبی زاده حائز کسب مقام شدند.

مقام نخست مسابقات فوتسال حفاری شمال به عملیات رسید

مسابقات فوتسال دهه مبارک فجر که میان 10 تیم برگزار شد، تیم عملیات به مقام اول و تیم خدمات و پشتیبانی به مقام دوم، دست یافته اند.

بر اساس این گرارش، جلیل سروی زاده، علی رضا غلام کبیری، احسان علی آبادی، بهزاد عبادی، فرشید خیام فرد، اشکان دژبادران، سعید عباسی، محسن سجادیان و علی سروی زاده از اعضای تیم عملیات هستند که حائز دریافت کاپ قهرمانی شده اند.

همچنین مجید خسروی، علیرضا رضایی، علیرضا شیبک، مطلب جوان، کامران قاضی خانی، داریوش سیفی، رسول شیخ لو، ابوالفضل فرهنگ و سلمان نور الهی نیز از اعضای تیم خدمات پشتیبانی هستند که توانستنددر مقام دوم جای بگیرند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 155