آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 736767 تاریخ : 1405/02/22-12:37:52
,17,
کشف 7 هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق و احتکاری در کرمان

کشف 7 هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق و احتکاری در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف انواع کالاهای قاچاق و احتکاری به ارزش 7 هزار میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از فارس ، سردار موقوفه ئی در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با همکاری اطلاعاتی و عملیاتی سایر رده های انتظامی طی ایام اخیر و وقوع جنگ رمضان با تلاش مضاعفی برخورد با مخلان امنیت اقتصادی را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این راستا چندین انبار و محل نگهداری اقلام مختلف و کالاهای احتکاری شناسایی و با همکاری مسولان همیشه همراه قضایی مورد بازدید و بازرسی دقیق قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در این عملیات ها بیش از 4 هزار تن میلگرد، 1400 حلقه انواع لاستیک خودروهای سبک و نیمه سنگین، 10 تن برنج، 121 هزار قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی احتکاری و 72 هزار قلم اقلام دارویی در مرکز استان و شهرستان های همجوار به ارزش بالغ بر 7 همت کشف و عاملان گرانفروشی، احتکار و نگهداری غیرمجاز این اقلام نیز با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

سردار موقوفه ئی در پایان بر برخورد قاطع با هرگونه عامل مخل امنیت اقتصادی و ایراد زیان به حوزه بازار مانند احتکار، قاچاق کالا، نگهداری و عدم عرضه اقلام مورد نیاز مردم تاکید کرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 277