آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 348439 تاریخ : 1397/02/18-17:10:57
,16,17,
کشف 38 میلیارد ریال قطعات کامپیوتری قاچاق در پرند

کشف 38 میلیارد ریال قطعات کامپیوتری قاچاق در پرند

فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شناسایی محل دپوی بیش از 76 هزار قطعه کامپیوتری قاچاق به ارزش 38 میلیارد ریال در پرند خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ،مأموران پلیس آگاهی غرب استان تهران در پی گشت‌زنی‌های نامحسوس و فعالیت‌های اطلاعاتی، موفق به شناسایی محل دپوی قطعات کامپیوتر در شهرک صنعتی پرند شدند.

پس از تشکیل یک تیم عملیاتی و هماهنگی قضائی، مأموران به محل اعزام و در بازرسی از محل، 76 هزار و 468 قطعه کامپیوتر قاچاق کشف شد.
در این راستا یک نفر متهم دستگیر شد که مأموران وی را برای بازجویی به پلیس آگاهی انتقال دادند.
متهم در بازجویی‌های پلیسی اعتراف کرد محموله مکشوفه را به صورت غیرقانونی در این محل دپو کرده و قصد عرضه آن در بازار را داشته است.
ارزش ریالی کالای قاچاق مکشوفه توسط کارشناسان 38 میلیارد ریال برآورد و متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197