آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 313943 تاریخ : 1396/10/26-08:38:52
,17,
کشف و ضبط بیش از 1500 قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی

کشف و ضبط بیش از 1500 قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی

ماموران گمرک ایران 1535 قلم کالای قاچاق بهداشتی و آرایشی را از زیر کانتینر چند دستگاه کامیون ورودی کشف و ضبط کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی گمرک،  ماموران گمرک بازرگان در تازه ترین عملیات کشف کالای قاچاق در بازرسی از یک دستگاه کامیون 1535 قلم کالای بهداشتی و آرایشی ورودی از ترکیه را کشف کردند. 

براساس این گزارش، در این عملیات انواع لوازم آرایشی ، بهداشتی (شامل رژلب ، کرم ، سایه ، ادکلن ، پنکک و غیره ) به تعداد 1535 قلم کالا در مارکهای Balm , Shade light, khlie ,Balmasi و غیره از داخل محفظه جاساز در قسمت انتهایی و زیر کانتینر چند دستگاه کامیون ورودی از کشور ترکیه کشف شده است. 

لازم به یادآوری است که هم اکنون گمرکات ایران مجهز به تجهیزات پیشرفته کنترلی و سگ های جستجوگر است . تعداد تجهیزات کنترلی پیشرفته در گمرکات از جمله ایکس ری های کامیونی در سالهای اخیر به سه برابر افزایش یافته و روند تجهیز گمرکات به دستگاههای کنترلی پیشرفته با سرعت قابل توجهی در سالجاری نیز ادامه دارد .



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 171