آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 177962 تاریخ : 1394/12/07-01:22:53
,1,17,
چهره‌بانک ابزار افزایش امنیت ارائه خدمات در بانک شهر

حسین محمدپورزرندی خبر داد:

چهره‌بانک ابزار افزایش امنیت ارائه خدمات در بانک شهر

مدیرعامل بانک شهر از ایجاد قابلیت چهره‌نگاری و دریافت اثر انگشت در شعب این بانک خبر داد و گفت: به این وسیله شهروندان می‌توانند انواع خدمات بانکی را با امنیت بالا دریافت کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از مرکز ارتباطات و روابط‌عمومی بانک شهر، دکتر حسین محمدپورزرندی با اشاره به خدمت جدید بانک شهر با عنوان "چهره بانک"، گفت: این قابلیت در حال حاضر یکی از خدمات نوینی است که به عنوان یکی از پیش‌بینی‌ها توسط بانک شهر ارائه می‌شود تا در شرایط بحرانی و غیرمترقبه بتوان خدمات بانکی را از طریق شناسایی چهره افراد ارایه داد.
وی افزود: هم اکنون200کیوسک شهری با قابلیت شناسایی چهره‌ و دریافت اثر انگشت راه‌اندازی شده و در حقیقت بانک شهر با این اقدام شروع به ارائه خدمات بانکی با امنیت بالا به صورت 24ساعته کرده است.
پورزرندی تاکید کرد: با این سیستم، امکان شناسایی بر روی چهره افراد و اثر انگشت آنها در شرایط اضطراری و برای ارائه خدمات گوناگون از جمله توزیع اقلام ضروری وجود دارد و هر فردی با مراجعه به این دستگاه‌ها و بدون داشتن حساب در بانک شهر می‌تواند اطلاعات خود از جمله اطلاعات چهره و اثر انگشت را به ثبت برساند.
به گفته مدیرعامل بانک شهر این تکنولوژی به صورت بومی در کشور، تولید و مورد استفاده قرار گرفته و البته برخی ابزارهای جانبی از نقاط مختلف دنیا خریداری شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 228