آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 669810 تاریخ : 1402/08/09-19:29:43
,2,11,
پروژه سبحان قرچک با اقدام مناسب و سریع بانک مسکن به زودی تحویل متقاضیان خواهد شد

وزیر راه و شهرسازی:

پروژه سبحان قرچک با اقدام مناسب و سریع بانک مسکن به زودی تحویل متقاضیان خواهد شد

دکتر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در بازدید میدانی امروز از پروژه 1100 واحدی سبحان قرچک در جریان روند اجرای عملیات تکمیل و ایمن سازی واحدهای این پروژه قرار گرفت و از اقدامات خوب و سریع بانک مسکن در رفع مشکلات و ایمن سازی این پروژه تقدیر کرد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه این این بازدید که با حضور مدیرعامل بانک مسکن انجام شد گفت: بنابر تاکید رییس محترم جمهوری مبنی بر رفع مشکلات این پروژه و تحویل به مردم منطقه، عملیات تکمیل، مقاوم سازی و ایمن سازی این واحدها به بانک مسکن واگذار شد و این بانک در دو ماه و نیم گذشته با به کارگیری حداکثر ظرفیت به نحو شایسته ای به رفع مشکلات فنی و زیرساختی این مجموعه اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه کار عمرانی در این پروژه با حداکثر ظرافت رو به اتمام است گفت: در حال حاضر نیز آزمایش های گسترده ای در آزمایشگاه فنی مکانیک و خاک در وزارت راه و شهرسازی برای حصول اطمینان از مقاومت خاک منطقه در حال انجام است که نتایج ظرف چند روز آینده اعلام و بررسی خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در همین راستا، امروز نیز با حضور سازمان نظام مهندسی و جمع بندی نظرات تکمیلی این نهاد، از ایمنی ساخت واحدها که برای ما دارای اولویت است؛ اطمینان بیشتری حاصل خواهد شد.
دکتر بذرپاش گفت: این پروژه با همکاری بانک مسکن به زودی تکمیل و با تحویل در مدلی مشابه طرح نهضت ملی مسکن در مدار پروژه های تحویل شده به خانوارهای نیازمند قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: پروژه سبحان قرچک 20 سال پیش کلید خورد و عملیات اجرایی و احداث آن تقریباً 10 سال قبل به اتمام رسیده بود؛ اما به دلیل برخی مشکلات موجود به مردم تحویل داده نشد که ظرف دو ماه و نیم گذشته تاکنون با واگذاری به بانک مسکن و تامین مالی و عملیات اجرایی توسط این بانک به زودی به چرخه عرضه در بازار مسکن بازخواهد گشت.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 173