پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 348408 تاریخ : 1397/02/18-12:25:01
,5,
پرتامینا از همکاری با شرکت‌های ایرانی سود می برد

نایب رییس بخش اکتشاف پرتامینا:

پرتامینا از همکاری با شرکت‌های ایرانی سود می برد

نایب رئیس بخش اکتشاف شرکت پرتامینای اندونزی گفت: همکاری با شرکت‌های ایرانی به سود ماست. زیرا آنها دانش محلی در اختیار دارند و ما مدت‌هاست در این صنعت فعالیت می‌کنیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، اکو روموکونو، نایب رئیس بخش اکتشاف شرکت پرتامینای اندونزی در حاشیه نمایشگاه بین المللی صنعت نفت افزود: این راهبرد خوبی است، زیرا به این ترتیب ما می‌توانیم از یکدیگر پشتیبانی کنیم. ما می‌توانیم دانش و تجربه خود را به اشتراک بگذاریم.

وی درباره همکاری با ایران تصریح کرد: ما از 2016 میلادی به دنبال همکاری با ایران بودیم. اما این فرصت در 2017 میلادی فراهم شد و ما با شرکت ملی نفت ایران یک MOU امضا کردیم. به عبارت دیگر ما به طور رسمی از سال گذشته بایکدیگر همکاری می‌کنیم.

روکومونو درباره ظرفیت صنعت نفت و گاز ایران تصریح کرد: ایران توان بالایی دارد و همیشه یک هات اسپات برای شرکت‌هایی مانند پرتامینا به حساب می‌آید. تصور می‌کنم هر روز بهتر می‌شود. رشد این صنعت آغاز شده و ادامه خواهد داشت. با توجه به منابع انسانی و ذخایری که این کشور در اختیار دارد صنعت نفت و گاز ایران آینده روشنی خواهد داشت.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 185
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران