آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 124228 تاریخ : 1394/02/02-12:22:10
,5,16,17,
هواپیماهای 4 شرکت هواپیمایی مفت می پرند!

هفت خوان وصول پول سوخت از شرکتهای هواپیمایی

هواپیماهای 4 شرکت هواپیمایی مفت می پرند!

شرکت ملی پخش به صورت مستمر وصول مطالبات خود را از شرکتهای هواپیمایی کشور پیگیری می کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ,مدیر امور مالی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درباره بدهی شرکتهای هواپیمایی کشور به این شرکت به خبرنگار شانا، گفت: شرکتهای هواپیمایی برای جابجایی مسافران خود نیازمند سوخت هستند و شرکت ملی پخش با وجود وصول نشدن مطالبات خود از شرکتهای هواپیمایی، تاکنون این مهم را بدون کوچکترین وقفه و به بهترین نحو انجام داده است.

اختر اسماعیلیان با اشاره به این که شرکت ملی پخش موظف است که همه وجوه و درآمدهای حاصل از فروش فرآورده های نفتی را به حساب خزانه داری کل کشور واریز کند، اظهار کرد: این شرکت به صورت مستمر وصول مطالبات خزانه داری کل را که بودجه عمومی دولت است و به مصارف ضروری کشور می رسد، پیگیری می کند.

وی تصریح کرد: به همین منظور نشستهایی نیز با مدیران ارشد شرکتهای هواپیمایی با حضور نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری، سازمان تعزیرات حکومتی و شورای امنیت ملی کشور برگزار شده است.

به گفته اسماعیلیان، نتیجه برگزاری این نشستها به ایفای تعهدات شرکتهای هواپیمایی برای واریز بدهی سوخت سنواتی و جاری آنها انجامیده است.

وی تصریح کرد: مقرر شده است که شرکتهای هواپیمایی نسبت به خرید نقدی مصرف سوخت جاری خود اقدام کنند.

مدیر امور مالی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: به دنبال قرار یادشده، همه شرکتهای هواپیمایی (به جز چهار شرکت بزرگ هواپیمایی) به تعهدات خود درباره واریز بدهی سنواتی و جاری و خرید نقدی سوخت عمل کرده اند.

مدیر امور مالی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران از شرکتهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، ماهان، آسمان، و ایران ایر تور به عنوان چهار شرکتی که هنوز به تعهدات مالی خود در قبال پرداخت بدهی سنواتی و جاری عمل نکرده اند نام برد.

اسماعیلیان با تاکید بر این که 85 درصد مانده بدهی شرکتهای هواپیمایی کشور مربوط به این چهار شرکت است، گفت: به همین منظور شرکت ملی پخش به صورت مستمر پیگیر وصول مطالبات خود از طریق سازمان تعزیرات حکومتی، دیوان محاسبات کشور و دیگر نهادهای مربوط است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 191