پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 213717 تاریخ : 1395/05/24-19:48:50
,5,
همه فازهای پارس جنوبی اولویت دار شدند

با برداشته شدن محدودیتهای مالی:

همه فازهای پارس جنوبی اولویت دار شدند

با رفع محدودیت منابع مالی میدان گازی پارس جنوبی از اردیبهشت ماه امسال، همه فازهای توسعه ای این میدان در اولویت توسعه قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت علی اکبر شعبانپور، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اظهار کرد: اولویت بندی توسعه فازهای پارس جنوبی که از ابتدای روی کارآمدن دولت یازدهم انجام شد به دلیل محدودیت منابع مالی بود که اینک این محدودیت برداشته شده و همه فازها در اولویت توسعه قرار گرفته اند. 

وی با بیان این که اجرای این سیاست در سه سال گذشته سبب افزایش 1/5 برابری در برداشت از میدان مشترک گازی پارس جنوبی شده است، اعلام کرد: تا پایان امسال نیز پنج فاز پارس جنوبی در مدار بهره برداری قرار می گیرند تا برداشت ایران از این میدان گازی روزانه 100میلیون مترمکعب دیگر افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس تصریح کرد: چنانچه در سه سال گذشته به اولویت بندی منابع برای اجرای فازهای پارس جنوبی نمی پرداختیم قطعا شاهد افزایش ظرفیت برداشت ایران از این میدان و کاهش فاصله با قطریها نمی شدیم. 

شعبانپور همچنین درباره مذاکره با هندیهای برای توسعه میدان فرزاد بی نیز گفت: اواخر این هفته یک هیئت هندی برای مذاکره درباره مدل مالی سرمایه گذاری این میدان به ایران می آیند که انتظار داریم مذاکرات تا سپتامبر نهایی شود. 

کنسرسیومی به رهبری شرکت او ان جی سی ویدش، بخش سرمایه گذاری خارجی شرکت ملی نفت و گاز هند (او ان جی سی) در سال 2008 میلادی میدان گازی فرزاد بی را در بلوک فراساحلی فارسی (بینالود) در خلیج فارس کشف کردند؛ این کنسرسیوم که شرکتهای اویل ایندیا و ایندین اویل نیز در آن حضور داشتند، هم اکنون خواستار توسعه میدان گازی فرزاد بی هستند.

وزارت نفت هند امیدوار است ایران را متقاعد کند تا امتیاز توسعه میدان گازی فرزاد بی را به شرکت هندی او ان جی سی ودیش واگذار کند، این میدان، یکی از بزرگ‌ ترین میدانهای گازی است که  تاکنون هند در خارج از این کشور کشف کرده است.

بر اساس برآوردهای موجود، بلوک فارسی 21/68 تریلیون فوت مکعب ذخایر درجا شامل 12.8 تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی و 121 میلیون بشکه میعانات گازی قابل برداشت دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 214
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران