پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 348399 تاریخ : 1397/02/18-11:39:59
,5,22,
همراه کردن بهره‌برداران آب زیرزمینی باید مهم‌ترین هدف گروه‌های گشت و بازرسی باشد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران:

همراه کردن بهره‌برداران آب زیرزمینی باید مهم‌ترین هدف گروه‌های گشت و بازرسی باشد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: همراه کردن ذی‌نفعان و بهره‌برداران آب زیرزمینی باید مهم‌ترین هدف به‌کارگیری و استفاده از گروه‌های گشت و بازرسی باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی  وزارت نیرو ، "محمدابراهیم یخکشی" در دومین جلسه کمیته راهبری طرح احیا و تعادل بخشی آب زیرزمینی با اشاره به شرایط آبی سال جاری  با بیان اینکه پلان و نقشه راه استفاده از گروه های گشت و بازرسی در سال جاری باید تغییر کند، افزود: هزینه های ما برای صیانت از منابع آب زیرزمینی زیاد و منابع ما بسیار محدود است. لذا باید روش هایی را بکار گیریم که بتوانیم هزینه سالانه مان را در این بخش کاهش و منابع تامین مالی را تقویت و تنوع بخشیم.

وی با اشاره به ظرفیت نهادها، تشکل ها و سازمان ها در امر صیانت از منابع آب تاکید کرد: مراکزی مانند خدمات کشاورزی که از کارشناسان خبره در هر منطقه برخوردار هستند و وجود دهیاران تحصیلکرده و موثر و همچنین برخورداری برخی از آبادی‌ها از تشکل‌های نیرومند و امثال این ها می توانند در مدیریت منابع آبی بویژه آب زیرزمینی کمک قابل توجهی به ما بکنند.
یخکشی در پایان با قدردانی از تلاش انجام شده در بخش شناسایی و جلوگیری از تخلفات منابع آبی از جمله 2000 مورد در بخش آب زیرزمینی و 1600 مورد در بخش مهندسی رودخانه در طی دو سال گذشته را ناکافی خواند و گفت: باید فعالیت هایمان را به گونه ای برنامه ریزی کنیم که ناظر به هدف باشد و همه? آنها منجر به نتیجه مطلوب شود و این مهم را می توان با بهره گیری از نظام پیشنهادها و ایجاد تغییر در ساختار و عملکرد گروه های گشت و بازرسی بهبود بخشید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 185
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران