آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 265853 تاریخ : 1395/11/12-12:09:24
,10028,
هلال احمر ایران 60 هزار امدادگر و 2 میلیون داوطلب دارد

هلال احمر ایران 60 هزار امدادگر و 2 میلیون داوطلب دارد

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: این جمعیت ، معین دولت در حوادث است و 60 هزار امدادگر و 2 میلیون داوطلب دارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از جمعیت هلال احمر، سید امیرمحسن ضیائی در دیدار «پدره خوزه کادرون وگا» ، رئیس صلیب سرخ نیکاراگوئه با او افزود: ایران کشوری حادثه خیز است و هر سال با حوادث زیادی مواجه است و یکی از ماموریت های ما نیز مقابله با حوادث است و به همین سبب هم بخش مهمی از فعالیت هایمان به عهده سازمان امداد و نجات است.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر، پاسخگوی رسمی امداد و سوانح در کشور است و به همین علت علاوه بر داشتن پایگاه های بسیاری در جاده ها، در همه شهرها هم حضور مفید دارد؛ ضمن اینکه ناوگان آمبولانس و بالگرد به انجام این ماموریت ها، کمک بسیار بزرگی کرده است.
ضیائی در عین حال گفت: همه فعالیت‌های جمعیت پاسخگویی به سوانح نیست و فعالیت های بزرگی مبتنی بر موضوعات پیشگیری، ریسک و خطر پذیری و نیز آموزش جزو فعالیت های این جمعیت است .
وی با تاکید بر اینکه 550 انبار در کشور داریم، اظهار کرد: در این انبارها، لوازم ایجاد سرپناه از جمله چادر و پتو وجود دارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 192