به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور، نخستین جلسه کمیسیون فرهنگی به منظور بررسی بودجه دستگاههای فرهنگی در سال 1398 با حضور مدیران بخش منابع مالی دستگاههای فرهنگی مختلف برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تنی چند از نمایندگان عضو این کمیسیون و مسئولان مراکز فرهنگی نمایندگان دستگاههای مدعو مواردی را مطرح کردند اولویت بخش فرهنگ، سقف بودجه مورد نیاز و شیوه توزیع منابع از اهم موارد مورد بحث بود.
دکتر نمکی در این جلسه: اظهار کرد: بیتردید پرداختن به موضوع فرهنگ بهعنوان یکی از اساسیترین مؤلفههای موثر در توسعه پایدار و یکی از سپرهای محکم در تابآوری کشور در هجمه های پیش رو باید در نظام برنامهریزی و بودجهریزی لحاظ شود و هرگونه بیتوجهی به این مؤلفه موثر زیان بار است. با این وجود بنظر می رسد منابع صرف شده در عرصه فرهنگ نیز دستآورد مورد انتظار را نداشته است..
وی افزود: پیش از پرداختن به بحث بودجه بخش فرهنگ نیازمند هستیم به پرسشهایی مانند؛ فرهنگ چیست؟ مرکز فرهنگی کجاست ؟ کار فرهنگی کدام است ؟پاسخ دهیم یا آنها را بازتعریف کنیم.
دکتر نمکی تصریح کرد: ما در سازمان برنامه و بودجه کشور درصددیم تا با هماندیشی اصحاب فرهنگ به پاسخ این سؤالات برسیم و با مشورت اصحاب فرهنگ و هنر اولویت ها را تعیین کنیم .
معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: فرهنگ باید حلقه اتصال جامعه باشد . آنچه عامل گسست حتی بین اصحاب فرهنگ و هنر است را نمی توان فرهنگ و کار فرهنگی نامید.