به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مراسم افتتاحیه و جشنواره ملی فولاد طی یک روز در 17دی ماه سال جاری در سالن همایش های برج میلاد تهران و نمایشگاه بومی سازی نیز طی 4 روز از 17 تا 20 دیماه در سالن های نمایشگاهی برج میلاد شروع به کار می کند.
جشنواره ملی فولاد همراه با سخنرانی، پنل های تخصصی و اهدای جوایز ملی فولاد خواهد بود و در نمایشگاه بومی سازی نیز تولیدکنندگان فعال کشور در کنار تأمین کنندگان حضور خواهند داشت.
شرکت کنندگان در جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد می توانند علاوه بر حضور در کارگاه های تخصصی، سخنرانی ها و پنل های تخصصی، مذاکرات تجاری به معرفی کارنامه بنگاه تولیدی خود در حوزه بومی سازی بپردازند و در فضایی تخصصی در جریان توانمندی شرکت های داخلی در حوزه بومی سازی، توسعه تکنولوژی و ساخت داخل قرار گیرند.
ویژگی نمایشگاه؛ حمایت و تکمیل بانک اطلاعاتی تأمین کنندگان
یکی از ویژگی های این رویداد توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و شتاب دهنده ها در حوزه بومی سازی است که با تکمیل بانک اطلاعاتی تأمین کنندگان، فرآیند ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان تسهیل می گردد و حتی در مواردی حمایت مالی از تأمین کنندگان صورت می گیرد. بنابراین، نکته قابل توجه در این جشنواره و نمایشگاه، پذیرش ریسک بومی سازی توسط فولادسازان و شرکت های بزرگ معدنی و حمایت آنها از داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز است که برای اولین بار در کشور اتفاق می افتد.
ترکیب نمایشگاه
تأمین کنندگان در نمایشگاه ملی بومی سازی در 7 گروه بندی صورت می گیرد:
میز مکانیک شامل قطعات و تجهیزات مکانیکی
میز سیالات شامل قطعات و تجهیزات پنوماتیکی، هیدرولیکی، تاسیساتی، روانکارها و آزمایشگاهی
میز برق شامل قطعات و تجهیزات برقی، الکتریکی، ابزار دقیق، اتوماسیونی و آزمایشگاهی
میز مواد شامل مواد مصرفی، مواد اولیه، استحصال پسماندها و فروآلیاژها
میز نسوز شامل انواع جرم ها، نسوزها و تجهیزات وابسته
میز انتقال مواد شامل قطعات و تجهیزات مرتبط با انتقال مواد نظیر نوار نقاله ها و رول ها
میز تحقیق و پژوهش شامل متالورژی، فرایند، انرژی و محیط زیست به معرفی توانمندی های خود می پردازند و جلسات و هم اندیشی های کاری بین مدیران شرکت های فولادی و تأمین کنندگان صورت خواهد گرفت.