پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249368 تاریخ : 1395/08/29-13:44:47
,10028,10029,
میوه‌ها و ماهی‌های بزرگ سموم شیمیایی بیشتری دارند‌

میوه‌ها و ماهی‌های بزرگ سموم شیمیایی بیشتری دارند‌

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: میوه ها و ماهی هایی که اندازه آنها از حد طبیعی بزرگتر است، به احتمال زیاد میزان بیشتری مواد شیمیایی و سموم دارند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، زهرا عبداللهی درباره میزان باقیمانده سموم و آفت کش ها در مواد غذایی افزود: در بسیاری از مزارع کشت میوه و سبزی از آفت کش‌ها و سموم شیمیایی استفاده می‌شود و نظارت بر رعایت حد مجاز استفاده از این سموم به عهده وزارت جهاد کشاورزی است.

وی گفت: بهترین راه حل کنترل میزان سموم و آفت کش‌ها در محصولات کشاورزی، شناسنامه دار شدن این محصولات است، کاری که مدتهاست در برخی مناطق کارهای اولیه آن شروع شده ولی هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.
مدیر کل دفتر بهبود جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا که چگونه می‌توان تشخیص داد، کدام میوه‌ها حد بیشتری از باقیمانده سموم را دارا هستند، گفت: یکی از راههای آن این است که اگر اندازه میوه بزرگتر از حد عادی باشد، به احتمال زیاد میزان بیشتری کود و مواد شیمیایی در آن استفاده شده است و توصیه ما به مردم این است که از میوه‌ها و صیفی‌جاتی که اندازه کوچکتری دارند، استفاده کنند.
عبداللهی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا صحت دارد که میزان نیترات موجود در پیازها بیش از حد مجاز است، گفت: این موضوع به طور کلی درست نیست و بستگی به این دارد که کدام پیاز و محصول کدام منطقه باشد.
وی افزود: یکی از روشهای تشخیص بالا بودن میزان نیترات در پیازها این است که نباید سر پیاز سبز شده باشد و اگر سر و بالای پیاز باز و سبز شده باشد، باید از مصرف آن پرهیز کرد. این موضوع در مورد سیب زمینی نیز صدق می‌کند، در مورد گوجه و مرکبات نیز، بهتر است از محصولاتی استفاده شود که اندازه آنها خیلی بزرگتر از حد طبیعی نباشد.
بر اساس گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره میزان جیوه و فلزات سنگین در ماهی‌ها گفت: در مورد ماهی‌ها نیز همین فرمول صدق می‌کند، ماهی ها به طور طبیعی اندازه مشخصی دارند و اگر اندازه ماهی بیش از حد طبیعی باشد،احتمال اینکه آلودگی به جیوه و فلزات سنگین در آن بیشتر باشد، بیشتر است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 190
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران