آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 176461 تاریخ : 1394/09/18-09:36:27
,3,
موسسه اعتباری کوثر صاحب نشریه شد

موسسه اعتباری کوثر صاحب نشریه شد

ماهنامه شمیم کوثر موضوعاتی از قبیل اخبار داخلی موسسه و مسائل مالی و بانکی را تحت پوشش قرار می دهد

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر، اولین شماره ماهنامه داخلی  شمیم کوثر، نشریه داخلی موسسه اعتباری کوثر مرکزی اوایل هفته جاری  منتشر شد.

 

بنا به این گزارش ؛ ماهنامه شمیم کوثر نشریه 50 صفحه ای است که موضوعات درون سازمانی از قبیل اخبار ، رونمایی از فناوری های جدید، همایش های سراسری مدیران و اخبار دیگر استان ها این موسسه را در سراسر کشور پوشش می دهد.

 

خاطرنشان می سازد ؛ از ویژگی های ماهنامه شمیم کوثر اخبار و گزارش های متنوعی است که بیشتر اقتصاد و سیستم مالی و بانکی کشور را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد.

شایان ذکر است : اخبار کوتاه، فن آوری های مدرن بانکی در جهان، راه های موثر برای پس انداز کردن حقوق دریافتی، گفتگو با برخی مدیران در رابطه با ابزار های جدید این موسسه در فرایندهای بانکی و  پیشنهاد سفر و گردشگری، از دیگر مطالبی است که در این نشریه سازمانی منتشر شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205