آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 134591 تاریخ : 1394/02/30-05:56:10
,5,16,17,
مسیر پیشرفت و رونق اقتصادی را با وجود کاهش قیمت نفت ادامه خواهیم داد

رئیس جمهوری:

مسیر پیشرفت و رونق اقتصادی را با وجود کاهش قیمت نفت ادامه خواهیم داد

رئیس جمهوری گفت: هر چند امسال سالی است که قیمت نفت به نصف کاهش یافته، اما دولت مصمم است با همه توان مسیر پیشرفت و رونق اقتصادی را طی کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شانا، حسن روحانی، رئیس جمهوری که به استان آذربایجان شرقی سفر کرده است، امروز (چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه) در جمع مردم این استان گفت: مسیر را برای رونق اقتصادی و رفاه عمومی و پیروزی در مذاکرات هسته‌ ای به شرطی که طرف مقابل ما زیاده خواه نباشد، ادامه می‌دهیم.

وی افزود: امروز در صحنه بین‌ المللی سرداران مذاکرات و دیپلماسی، برای ملت ایران غرور و افتخار آفریده‌ اند و مردم ما پشتیبان مذاکره کنندگان هستند.

روحانی تصریح کرد: ملت ما در کنار حرکت فناوری صلح آمیز هسته‌ ای، خواهان حرکت سالم اقتصادی در کشور و اشتغال جوانان است، بدون تردید کسی در کشور از رونق اقتصادی و خروج از رکود ناخرسند نمی‌ شود، بنابراین باید همه این مسیر واحد را با یکدیگر طی کنیم.

رئیس جمهوری با اشاره به مشکلات باقی مانده از گذشته و پیامد منفی تحریمها و کاهش قیمت نفت، عنوان کرد: از آغاز دولت در 21 ماه گذشته مسیر پیشرفت اقتصادی را انتخاب کرده‌ ایم و امروز شاهد آرامش اقتصادی در سراسر کشور هستیم، هر چند امسال سالی است که قیمت نفت به نصف کاهش یافته، اما دولت مصمم است با همه توان مسیر پیشرفت و رونق اقتصادی را طی کند.

وی با بیان این که در این سفر 32 طرح و پروژه که امسال و سال آینده تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید، اعلام می شود، گفت: دولت 965 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است و به این رقم باید 517 میلیون دلار فاینانس برای خط 2 متروی تبریز را نیز اضافه کنیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 179