به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از خبر آنلاین، هر سال در ژاپن بهترین خودرو سال انتخاب می شود و تمامی کارشناسان خودرو در این انتخابات شرکت می کنند که خودرو ها در زمینه های قیمت، کیفیت، زیبایی، سرعت و راحتی سنجیده می شوند.
در سال گذشته مزدا «دمیو» انتخاب شده بود به این ترتیب دو سال پشت سرهم خودروی شرکت مزدا به عنوان خودروی سال این کشور انتخاب شد
روداستر خودروی کورسی کوچکی است که پس از مارچ بعد 10سال با ترمیم های جدید نسل چهارم به فروش رفت. تحلیل گران بیشتر درباب طرح و سایز کوچک بودن آن امتیاز دادند.
نخستین «روداستر» در سال 1989 به فروش رفته است و در کتاب رکورد های گینس به عوان پرفروش ترین خودرو دونفره بدون سقف ثبت شده است.
خودرو سال ژاپن توسط تحلیلگران مجله های اختصاصی ماشین از نوامبر سال گذشته خودرو ها را در یک سال معیار قرار می دهند. خودرو هوندا s660 در رتبه دوم قرار گرفت.