پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 494620 تاریخ : 1398/09/13-11:12:41
,10027,
مرکز مدیریت ریسک در کشور ایجاد می شود/13.5 میلیون نفر تحت پوشش درمان تکمیلی

رئیس کل بیمه مرکزی:

مرکز مدیریت ریسک در کشور ایجاد می شود/13.5 میلیون نفر تحت پوشش درمان تکمیلی

رئیس کل بیمه مرکزی از برنامه برای ایجاد مرکز مدیریت ریسک در کشور خبر داد و گفت: هم اکنون 13.5 میلیون نفر تحت پوشش درمان تکمیلی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، غلامرضا سلیمانی امروز چهارشنبه 13 آذر 98 در همایش بیمه و توسعه که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، گفت: 32 شرکت بیمه اعم از دولتی، تخصصی، اتکایی و مستقر در مناطق آزاد هم اکنون در حال خدمات رسانی به بخش های مختلف کشور هستند و تنوع محصولات و خدمات بیمه ای 25 رشته و موضوع را در بر می گیرد. در حالی که مردم به حداقل خدمات صنعت بیمه آشنایی دارند.

رئیس کل بیمه مرکزی از شرکت های بیمه درخواست کرد تا با آگاهی بخشی به جامعه، زمینه را برای شناخت تمامی خدمات صنعت بیمه را فراهم آورند تا این صنعت بتواند اطمینان و آرامش را به جامعه بدهد و مردم هم نگران آینده خود نباشند.

وی افزود: هدف صنعت بیمه اخذ حداقل حق بیمه از بیمه شدگان و جبران خسارت رویدادهای فردی و گروهی با ارزیابی دقیق و در اسرع وقت است.

به گفته سلیمانی با استفاده از قانون اعداد بزرگ، شرکت های بیمه می توانند خسارت های سنگین را هم در مواقع ضروری پرداخت نمایند. این در شرایطی است که مکانیزم صنعت بیمه جمع آوری پول های خرد و تزریق آن به اقتصاد ملی در راستای رفاه اجتماعی است که بر این اساس افزایش ضریب نفوذ بیمه در سطوح مختلف نیز در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته وی هم اکنون ضریب نفوذ بیمه در ایران نسبت به برخی کشورهای خاورمیانه و حوزه قفقاز بالاتر بوده به نحوی که تنها از کشور امارات که ضریب نفوذ بیمه آن 2.9 درصد است پائین تر هستیم و نسبت به ترکیه، عربستان و پاکستان و حتی کشورهای آسیای میانه نیز وضع بهتری داریم.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه ریسک با بیمه عجین شده است، خاطرنشان کرد: این ریسک در تمامی بنگاه ها و کسب و کارها وجود دارد  بر این اساس بیمه مرکزی به دنبال  ایجاد مرکز مدیریت ریسک در کشور است.

وی افزود: صنعت بیمه در راستای برنامه تحول سلامت از جمله برنامه های دولت برای کمک به افراد مختلف است، 13.5 میلیون نفر را تحت پوشش درمان تکمیلی قرار داده است تا بخشی از هزینه های سنگین درمان را جبران کند.

سلیمانی تصریح کرد: بر این اساس در جهت رفاه و تأمین اجتماعی، صنعت بیمه کشور در بخش بیمه های زندگی، عمر و پس انداز با حفظ کرامت انسانی از دریافت بخش کمی از درآمدهای مردم در یک دوره زمانی توافقی، تلاش می کند تا آینده آنها را تضمین نماید.

رئیس کل بیمه مرکزی اظهار داشت: ما انتظار داریم از بیمه عمر و زندگی مشابه سپرده های بانکی هیچ گونه مالیات مستقیم و ارزش افزوده ای دریافت نشود تا تشویق لازم برای مردم صورت گیرد. این در حالی است که علت اینکه دلیل نفوذ صنعت بیمه در کشور پائین است، عدم گسترش بیمه های عمر و زندگی بوده که بر این اساس نباید با دریافت مالیات افزایش این ضریب را تهدید کرد.

وی با بیان اینکه در پرتفوی ما 14.5 درصد و در کشورهای در حال توسعه 60 درصد پرتفوی صنایع بیمه را بیمه های عمر و پس انداز تشکیل می دهند، ادامه داد: باید طی یک برنامه ریزی دقیق مردم را به خرید بیمه های عمر و زندگی ترغیب کرد.

سلیمانی همچنین از پرداخت خسارت آنلاین بیمه ها از امروز خبر داد و گفت: 15 شرکت تلاش کرده اند تا بخش عمده ای از پرتفوی خود را به بیمه های شخص ثالث، آتش سوزی و درمان اختصاص دهند. در حالی که امروز این خدمات به صورت آنلاین ارائه شده و بیمه نامه ها نیز به صورت آنلاین از  امروز صادر خواهد شد و نیاز به مراجعه حضوری مردم نخواهد بود. ضمن اینکه ارزیابی خسارت بدون حضور مراجعان امکانپذیر است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 218
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران