پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 134557 تاریخ : 1394/02/29-05:03:11
,5,16,17,
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش: خسارت زیادی از تحریمها دیده‌ایم

حمل و نقل 120 میلیون تنی دریایی در سال 2014

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش: خسارت زیادی از تحریمها دیده‌ایم

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران گفت: این شرکت خسارت زیادی از تحریمهای بین‌المللی و یک سربار شدن نفتکشها دیده که ارقام این زیان در حال محاسبه است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از خبرنگار شانا، علی اکبر صفایی، امروز (سه شنبه، 29 اردیبهشت ماه) در گفتگو با خبرنگاران به مناسبت برگزاری بیست وسومین همایش ارگانهای دریایی که قرار است چهارم وپنجم خردادماه برگزار شود، درباره میزان خسارتهای وارده ناشی از تحریم به شرکت ملی نفتکش و یک سربار شدن نفتکشها، تصریح کرد: شرکت ملی نفتکش در دوران تحریم خسارتهای زیادی دیده است که یک سربار شدن، بخشی از این خسارتهاست و هم اکنون میزان ضررهای وارده در حال محاسبه است.

وی در باره این‌که هم اکنون از چند درصد ظرفیت 15 میلیون تنی شرکت ملی نفتکش استفاده، می‌شود، اظهارکرد: ما براساس شرایط بازار به صورت استاتیک و دینامیک از ظرفیتهایمان استفاده می‌کنیم که هم اکنون از 85 تا 97 درصد این ظرفیت استفاده می‌شود. 

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره این‌که در سال 2014 این شرکت چه میزان حمل ونقل دریایی داشته و سهم نفت از این میزان چه اندازه بوده است، گفت: بیش از 120 میلیون تن در سال 2014 حمل ونقل دریایی انجام شده است اما درباره ارقام نفتی و حمل ونقل آن بهتر است مسئولان نفتی آمار ارئه دهند.

خصوصی هستیم، سیاسی نیستیم

صفایی درباره این که چرا شرکت ملی نفتکش ایران با وجود این که در سال 79 و برای خصوصی سازی واگذار شده، اما هنوز نام " ملی" را با خود که یکی از دلایل تحریم این شرکت بوده است، به همراه دارد، اظهار کرد: شرکت ملی نفتکش در سال 1334 شمسی و با مختصات شرکت ملی نفتکش ایران (NITC))  و با صرف هزینه زیادی تبدیل به یک برند شده، بنابراین با برداشت این واژه برندش را از دست می دهد؛ ضمن این که افتخار است یک شرکت خصوصی واژه  "ملی" را یدک بکشد.

وی با با بیان این که هم اکنون 35 میلیون نفر از جمعیت کشور سهامدار این شرکت و یا در آن ذینفع هستند، تصریح کرد: سهامداران شرکت ملی نفتتکش سه سازمان بازنشستگی هستند (کشوری، نفت و تامین اجتماعی ) و کسانی که عضو این سازمان هستند یا بازنشسته شده اند و یا کارمند در سطوح متوسط جامعه هستند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره این که یکی از دلایل تحریم این شرکت همین موضوع دولتی بودن آن است، تصریح کرد: ما در دادگاه اتحادیه اروپا بر اساس اسناد و مدارک ثابت کردیم که این شرکت دولتی نیست و متعلق به بخش خصوصی است و آنها نیز این موضوع را تایید کردند، اما تحریم دوباره این شرکت نشان می دهد که مموعه دادگاه اتحادیه اروپا یک مجموعه سیاسی است.

صفایی تاکید کرد: ما یک شرکت خصوصی هستیم و سیاسی نیستیم.

مذاکرات به سه وزارتخانه

وی در پاسخ به سوالی درباره انتظار بخشهای حمل و نقل دریایی برای دوران پس از تحریم گفت: در این راستا مواردی که باید در توافقنامه در بخش حمل و نقل دریایی یاد شود به طور کامل مشخص و شفاف است و مذاکرات بسیاری با وزارتخانه های امور خارجه، راه و شهرسازی و نفت انجام و موارد احصا شده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با بیان این که این پیشنهاد شامل همه مواردی است که در دوران تحریم برای صنعت دریایی مشکل ایجاد کرده بود، افزود: امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد و بار بزرگی از دوش صنعت دریایی که در دوران تحریم بسیار تحت فشار بوده است، برداشته و تحریمهای اتحادیه اروپا و دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) به طور کامل برطرف شود.

اوفک (OFAC)، دفتر نظارت بر اموال خارجی که زیر مجموعه وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا به شمار می رود و از مجموعه مسئولیتهای آن اجرای مقررات تحریمهای وضع شده علیه ایران است.

آمادگی کامل برای پسا تحریم

وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از توان داخلی برای تعمیر نفتتکشها گفت: یکی از رویکردهای این شرکت همین موضوع است در این زمینه برخی از شناورها هم اکنون در داخل کشور تعمیر می شود؛ ضمن این که شرکت ملی نفتکش ایران سابقه خوبی در حوزه تعمیرات دارد.

صفایی درباره آمادگی شرکت ملی نفتکش ایران برای روزهای پس از تحریم نیز اظهار کرد: این شرکت هم اکنون برای روزهای پس از تحریم آمادگی کامل دارد..

وی افزود: شرکت ملی نفتکش ایران هم اکنون با ظرفیت 15 میلیون تن جزو شرکتهای برتر در حوزه حمل و نقل دریایی است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره این که با توجه به ضررهای وارد شده به این شرکت در دورات تحریم آیا هم اکنون این شرکت جز شرکتهای زیان ده شده است، تصریح کرد: با تلاش همکاران شرکت ملی نفتکش و مجموعه های مختلف این شرکت توانست بر مشکلات خود فائق بیاید و شرایط سود دهی را رقم بزند.

صفایی درباره تعامل شرکت ملی نفتکش و محیط زیست هم گفت: این شرکت برای ارتقای سلامت دریا هزینه زیادی کرده است و هیچ خسارتی به محیط زیست وارده نکرده است.

همایش ارگانهای دریایی در چهار محور

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در ابتدای این نشست درباره بیست و سومین همایش هماهنگی ارگانهای دریایی نیز گفت:  این همایش برای رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی در چهار محور" ایمنی و محیط زیست دریایی؛ الزامها و زمینه های مورد نیاز در اقتصاد مقاومتی"، "الزام ناوگان تجاری، صیادی و مسافری در بسترهای توسعه و اقتصاد مقاومتی"، "نقش بنادر، لجستیک بندری و زنجیره تامین در توسعه دریا محور با تاکید بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی" و " نقش سرمایه انسانی در صنعت حمل و نقل دریایی با تاکید بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی" برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این همایش چهار پنل با ارائه مقالات و دیدگاههای تخصصی و کاربردی برگزار خواهد شد که با تمرکز و تاکید بر اقتصاد مقاومتی و محورهای این همایش خواهد بود.

به گزارش شانا، بیست و سومین همایش هماهنگی ارگانهای دریایی دوشنبه چهارم خردادماه امسال در مجتمع آموزشی رفاهی شرکت ملی نفت در محمودآباد افتتاح می‎شود. این همایش سه‎شنبه پنجم خردادماه با صدور قطعنامه ای به کار خود پایان می دهد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 179
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران