آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 177328 تاریخ : 1394/11/07-02:34:32
,2,17,
تغییر فضای کسب و کار پس از برجام یک ضرورت است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن:

تغییر فضای کسب و کار پس از برجام یک ضرورت است

علی اشرف افخمی در گردهمایی سراسری مدیران شبکه بانک صنعت و معدن در مشهد مقدس گفت: تغییر فضای کسب و کار در کشور پس از برجام یک ضرورت محسوب می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن وی که در جمع اعضای هیات مدیره ، معاونین ، مدیران و سرپرستی ها و شعب استانی این بانک سخن می گفت افزود: امروز فضای اقتصادی و تحولات مالی کشور در عرصه بین الملل با اجرای برجام وارد مرحله جدیدی شده است.
وی تصریح کرد: ما به عنوان یکی از بانکهای تاثیرگذار در عرصه اقتصادی و صنعتی کشور باید ضمن هماهنگی با مدیران اقتصادی ، خود را آماده تغییر و تلاش مضاعف نماییم.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن همچنین از همکاران ، سرپرستان و مدیران شعب خواست که این تغییرات را در پرسنل خود نهادینه کنند و با مجهز کردن آنها به دانش روز و فنون علمی و تخصصی ، برای اقتصاد پسا برجام آماده شوند.
وی همچنین خاطر نشان ساخت که پرسنل بانک باید تغییرات را جدی بگیرند و این تغییرات را با درونی سازی آن در خود آغازکنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 185