آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 123996 تاریخ : 1394/01/11-09:15:46
,5,16,17,
لزوم هزینه کردن درآمدهای نفتی در صنایع مولد

لزوم هزینه کردن درآمدهای نفتی در صنایع مولد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: یکی از راهکارهای خروج از رکود، هزینه کردن درآمدهای نفتی در خود صنعت نفت است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبر ی بانک و صنعت به نقل از شانا، علی مروی رئیس کمیسیون انرژی مجلس نهم گفت: طی چند ماه اخیر جنگ نفتی ائتلاف غرب و عربستان برای کاهش قیمت نفت برای ضربه زدن به اقتصاد ایران جواب نداد و در شرایطی که حتی قیمت نفت به کمتر از 50 دلار هم رسید - درحالی‌که بودجه نفت ایران روی قیمت بسیار بالاتر بسته‌شده بود- دولت توانست این کسری بودجه را از منابع مختلف جبران کند؛ بنابراین برای هر شرایطی آمادگی داریم.

مروی هزینه کردن درآمدهای نفتی را در خود صنعت نفت ازجمله میدانهای مشترک و سرمایه‌گذاری در پروژه های مولد سبب رونق اقتصادی و خروج از رکود دانست و آن را از راهکارهای جدایی بودجه عمومی کشور از وابستگی صرف به عواید نفت خواند.

رئیس کمیسیون انرژی گفت: عرضه اوراق مشارکت یکی از راهکارهای تأمین منابع مالی برای توسعه صنعت نفت و جایگزین درآمدهای نفتی است. در صورت تحقق وابستگی 30 درصدی به نفت در بودجه 94 شاهد قطع تدریجی وابستگی به درآمدهای نفتی خواهیم بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 221