آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 450316 تاریخ : 1397/12/11-14:01:54
,17,22,
فعال سازی معادن کوچک آهن پلاسری استان سیستان و بلوچستان

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت خبر داد:

فعال سازی معادن کوچک آهن پلاسری استان سیستان و بلوچستان

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: پروژه احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک آهن پلاسری استان سیستان و بلوچستان انجام می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سعید زرندی در سفر به استان سیستان وبلوچستان گفت: بررسی های کارشناسی بر روی معادن آهن پلاسری استان انجام شده و سرمایه گذار در محدوده های غیر فعال با استفاده از تجهیزات طراحی شده جدید استخراج و فرآوری را انجام می نماید.

وی گفت: با این روش می توان تعدادی از معادن غیر فعال معادن آهن پلاسری را احیا کرد.
معاون طرح و برنامه افزود: با فعال سازی هر معدن بین 30 تا 50 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شدزرندی تاکید کرد: استفاده از نیروی بومی و آموزش های فنی و نیز اکتشاف تکمیلی توسط سرمایه گذار انجام خواهد شد.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در معادن دارد خصوصا در در معادن آنتیموان که در این استان بستر بسیار خدادای مناسبی وجود دارد.
زرندی افزود: پروژه احیاء ،فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس یکی از برنامه های مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص سیاست های اقتصاد مقاومتی است که شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مسئولیت اجرای آن را عهده دار است و استان سیستان و بلوچستان می تواند تجربه موفقی در این زمینه باشد.
بنا بر این گزارش، پروژه احیاء ،فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس با محوریت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در حال پیگیری است.
با اجرای این طرح ایجاد ، توسعه و ارتباط مستقیم با واحدهای زنجیره ارزش افزوده در مناطق معدنی مد نظر خواهد بود و با اجرای موارد یاد شده امکان فعالسازی معادن کوچک مقیاس فلزی منطقه بمنظور تامین نیاز زنجیره مذکور با رویکرد، فعالسازی معادن کوچک مقیاس، ایجاد اشتغال در بخش معدن، افزایش تولید ( افزایش میزان استخراج مواد معدنی ) خواهد بود.
در این سفر معاون طرح و برنامه از چند طرح در حال اجرای صنعتی و معدنی در زاهدان و زابل بازدید کرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 227