آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 305367 تاریخ : 1396/07/10-16:37:23
,2,
عضویت نهاوندیان و نیلی در شورای پول و اعتبار

با حکم رییس جمهوری رقم خورد:

عضویت نهاوندیان و نیلی در شورای پول و اعتبار

رئیس‌‌جمهوری به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی در حکمی دکتر محمد نهاوندیان و دکتر مسعود نیلی را به عنوان «عضو شورای پول و اعتبار» منصوب کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی بانک مرکزی، این حکم به استناد ماده (15) قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران، ناظر بر معرفی «دو نفر کارشناس و متخصص پولی و بانکی به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تأیید رئیس‌جمهور» به عنوان اعضای شورای پول و اعتبار صادر شده است.

متن حکم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
 

 بسم الله الرحمن الرحیم


جناب آقای دکتر محمد نهاوندیان
جناب آقای دکتر مسعود نیلی

به استناد ماده (15) قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و پیشنهاد رییس کل محترم بانک مرکزی، نظر به تخصص و تجربیات جناب عالی به موجب این حکم به عنوان «عضو شورای پول و اعتبار» منصوب می‌شوید.
توفیق شما و سایر اعضای محترم آن شورا را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

 حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران
 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 241