به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی مرعشی با اشاره به توصیههای بهداشتی به زائران اربعین اظهار داشت: با آسیب شناسی انجام شده از ایام اربعین سال قبل و با برنامه ریزی منسجم، تعداد تیم پزشکی ما شامل امدادگر، پرستار و پزشک و ... از 850 نفر در سال گذشته به حدود 2 هزار و 200 تن در سال جاری افزایش یافت.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات درمان سرپایی در 37 چادر و درمانگاه توسط کادر اعزامی این مرکز به عتبات عالیات، افزود: در هر چادر درمانی جمعیت هلال احمر حدود 80 تا 100 کادر پزشکی به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به زائران از تمام کشورها هستند.
مرعشی در ادامه با بیان اینکه با همکاری سایر سازمانها 22 درمانگاه و چادر درمانی در کربلا برپا کرده و در حال ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران در ایام اربعین حسینی هستیم، افزود: علاوه بر این نیروهای اعزامی ما در 2 درمانگاه شبانه روزی در کاظمین، 4 درمانگاه در شهر نجف، بیمارستان صحرایی مستقر در کوت با 90 پزشک و کادر درمانی و تجهیزات کامل، درمانگاه بین بغداد تا کربلا، درمانگاه سامرا و 6 چادر اصلی بین راهی در مسیر نجف به کربلا در حال ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.
ارائه مجوز برای ارائه خدمات درمانی پزشکان ایرانی مستقر در بیمارستان های عراق
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر همچنین با بیان اینکه به منظور ارائه خدمات با کیفیت بالاتر به تمامی زائران مراجعه کننده به مراکز و چادرهای درمانی این جمعیت 120 امدادگر مسلط به زبان عربی به عتبات عالیات اعزام کردیم، افزود: پزشکان متخصص ما در بیمارستانهای کربلا مستقر بوده و مجوز لازم برای ارائه خدمات در بیمارستان های عراق امسال به پزشکان اعزامی داده شده است.