آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 351172 تاریخ : 1397/04/03-07:30:11
,5,
ظرفیت های داخلی، پشتوانه ارزشمندی در صنعت نفت کشور است

مهندس منوچهری در بازدید از پژوهشگاه صنعت نفت؛

ظرفیت های داخلی، پشتوانه ارزشمندی در صنعت نفت کشور است

روز شنبه دوم تیر‌ماه غلامرضا منوچهری، در امور مهندسی و توسعه، به همراه سید صالح هندی، مدیر اکتشاف و ابراهیم علوی طالقانی، مدیر پژوهش و فناوری این شرکت از دستاوردهای فناورانه پردیس‌های سه‌گانه پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، مهندس غلامرضا منوچهری  معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، پس از بازدید از دستاوردهای این سازمان با بیان این‌که این مجموعه سابقه طولانی در پژوهش های فناورانه دارد و با مدیران و کارشناسان ممتاز خود می‌تواند پشتوانه موثری برای صنعت نفت به حساب آید، گفت: مدیریت صنعت نفت انتظار دارد که پژوهشگاه به طور موثرتری با شرکت‌های عملیاتی و توسعه‌ای همکاری کند تا در زمینه افزایش ضریب برداشت و بالابردن بازیافت مخازن نتایج بهتری حاصل شود.

وی با تاکید بر این‌که پژوهشگاه صنعت نفت مطالعات عملیاتی در حوزه مخزن را آغاز کرده است، تصریح کرد: میادینی نظیر یادآوران و آزادگان برای اولین بار توسط پژوهشگاه مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته که نتایج آن بعنوان پشتوانه موثری برای ذخایر کشور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به ساخت افزایه‌های حفاری در پژوهشگاه نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این زمینه همکاری‌های مناسبی بین این مجموعه و شرکت‌های توسعه‌ای وزارت نفت و پیمانکاران حفاری وجود دارد و توصیه می‌کنم که این برنامه به صورت یک طرح و مدل تجاری طراحی شود تا این دستاورد که در زمانی طولانی حاصل شده است، درصنعت حفاری کشور به نحو احسن موردبهره‌برداری قرار گیرد.

وی بر اهمیت بهره گیری از فناوری دیجیتال نیز تاکید کرد و افزود: پژوهشگاه صنعت نفت باید در زمینه‌ استفاده از نرم‌افزار‌های روز دنیا، ثبت، ضبط و پردازش اطلاعات، مهندسی مخزن و ازدیاد برداشت استفاده حداکثری داشته باشد.

منوچهری در خاتمه به جایگاه پژوهشگاه صنعت نفت نیز اشاره کرد و تصریح کرد: این مجموعه باید با استفاده از ظرفیت های بسیار خوبی که دارد، تعاملات بیشتری با صنعت برقرار کند تا بیش از این شاهد حضور این پژوهشگاه درمحیط‌های توسعه‌ای و اجرایی باشیم.

دکتر جعفر توفیقی نیز در این دیدار، با ابراز خرسندی از حضور مدیران ارشد صنعت نفت در این مجموعه، با اشاره به تاکید وزارت نفت بر جنبه‌های عملیاتی فعالیت های پژوهشی در 4 سال گذشته، پژوهشگاه را انباشتی از 60 سال دانش و تجربه در صنعت نفت و گاز کشور دانست و تاکید کرد که پژوهشگاه صنعت نفت، امروز با بهره گیری از زبده ترین نیرو های انسانی متخصص و پیشرفته ترین تجهیزات فناورانه، از پتانسیل عظیمی در خدمتِ تمام قد به صنعت نفت کشور برخوردار است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194