به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی فاضلی در مراسم رونمایی از این طرح با تاکید و پیگیری اتاق اصناف در خصوص نشان سازی در کالاهای ایرانی افزود: این نشان سازی ویژه کالاهایی است که نسبت به دیگر تولیدات دارای مزیت هستند که صنایع چرم و مشخصا کفشهای چرم دستدوز یکی از مهم ترین این تولیدات است.
وی با اشاره به اجرای طرح نصب تابلو تولید ایران با افتخار بر سردر 50 واحد تجاری گفت: با نصب تابلو اعلام میکنند که در این محل با افتخار کالای ایرانی به فروش میرسد.
رییس اتاق اصناف ایران ادامه داد: نشانهای برتر در حوزه تولید کفش ما وارد عمل شدهاند در مورد این 50 واحد تجاری باید بگویم که این اتفاق فقط در این خیابان اتفاق افتاده و به زودی شاهد افتتاح نشانهای ایرانی در دیگر مناطق تهران خواهیم بود.
فاضلی درمورد چگونگی حمایت از تولیدکنندگان داخلی در جهت عینی شدن اقتصاد مقاومتی هم گفت: اگر قرار باشد لباس اجرایی بر تن اقتصاد مقاومتی بپوشانیم، همین اتفاقی است که امروز شاهدش هستیم. اینکه به واسطه کالای ایرانی، لبخند رضایت بر لب مسئولان بنشیند، اتفاق خوبی است اما باور کنید ما به تنهایی نمیتوانیم این کار را انجام بدهیم و سایر دستگاهها باید در زمینه ترویج کالای ایرانی به کمک ما بیایند.
وی با بیان اینکه ترویج کالای ایرانی نیاز به پشتیبانی وایجاد تسهیلات و تمهیدات دارد، افزود: نظام مالی کشور باید در اختیار این بخش قرار گیرد. نظام بانکی باید در این امر کمک حال تولیدکنندگان باشد.
رئیس اتاق اصناف ایران قاچاق کالا را بلای جان تولیدکنندگان دانست و گفت: از طرفی برخورد با قاچاق کالا جزء سه اصلی است که مسئولان باید حتما اهتمام خاصی به آن بورزند. یکی از دغدغههایی که امروز در این 50 واحد دیدم، بحث ترویج کالای خارجی در قامتهای مختلف است،موضوع به مجلس شورای اسلامی، دولت و تمام دستگاههای ذیربط مربوط است.
همچنین رسول شجری، رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز از رایزنی برای تولید مشترک کفش ایرانی با سرمایهگذاری کشورهای خارجی و ورود مجدد به بازار روسیه خبر داد و افزود: ساخت کفش، هنر ماست یکی از تولیدکنندگان قدیمی کفشهای دستدوز که بیش از 60 سال تجربه فعالیت در این حوزه را دارد.
وی با گلایه از وضعیت بازار گفت: شور و شوق بازار نسبت به سال گذشته بسیار کمتر شده و مردم پولی برای خرید کفش ندارند. از طرفی جنس چینی کفشهای دستدوز که یک هنر محسوب میشود را از بین برده است.