پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249668 تاریخ : 1395/09/03-11:13:28
,10029,
طرح اضطراب‌زدایی از جامعه

طرح اضطراب‌زدایی از جامعه

رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب با اشاره به اینکه به طور متوسط حدود 30 درصد از مردم ایران دچار اختلالات اضطرابی هستند گفت: طرح اضطراب‌زدایی از جامعه توسط مرکز علوم اعصاب شفا در حال اجرا است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  علی گرجی در سومین کنگره بین‌المللی اضطراب اظهار داشت: به طور کلی همه جوامع بشری امروزه دچار استرس و تنش‌های ناشی از تغییر سبک زندگی، جنگ و مشکلات اقتصادی هستند.

وی افزود: در صورتی که استرس و تنش در زندگی مدیریت نشود می‌تواند منجر به اختلال اضطرابی شود افزود: اختلال اضطرابی یک بیماری است و به طور کلی 30 درصد مردم جهان از جمله مردم ایران در دوره‌ای از زندگی دچار این اختلال اضطرابی هستند.

مدیر مرکز علوم اعصاب شفا ادامه داد: نشانه‌های اختلال اضطرابی در کودکان جویدن ناخن و شب‌ادراری بوده و این مشکل در بزرگسالان به صورت تپش قلب، تعریق، اختلال خ واب و دلهره بدون دلیل بروز می‌کند.

گرجی اضافه کرد: در مرکز علوم اعصاب شفا طرح اضطراب‌زدایی از جامعه اجرایی شده و برهمین اساس تلاش می‌کنیم مدیریت تنش‌ها را آموزش دهیم.

رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب گفت: این طرح در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی بوده چرا که فردی که سرحال و سلامت است و به دور از اضطراب بوده بهتر می‌تواند برنامه‌های خود را انجام دهد و این مساله در تولید و بازده کشور اثرگذار است.

گرجی تصریح کرد: در صورتی که تنش مدیریت نشود مشکلاتی همچون سردرد، کمردرد، سوزش سر دل و ... را به همراه داشته و سالانه میلیاردها تومان هزینه دارو به همراه دارد.

رئیس سومین کنگره بین‌المللی اضطراب اضافه کرد: پس زمینه طلاق، اعتیاد و بسیاری از مشکلات اجتماعی اضطراب بوده که با مدیریت این مشکل و آموزش راهکارهای کنترل آن می‌توان بسیاری از مشکلات را کاهش داد.

گرجی گفت: در این کنگره علاوه بر موضوع اضطراب مساله اختلالات اضطرابی پس از سوانح نیز مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفته و درمان‌های نوین در این زمینه نیز مطرح می‌باشد.

وی در پایان گفت: 10 سخنران خارجی از کشورهای آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، سوئیس و آلمان حضور دارند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران