آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 92676 تاریخ : 1393/08/14-02:50:21
,5,16,17,
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز با ورود موج جدید سرما

ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز با ورود موج جدید سرما

صرفه جویی در مصرف گاز با ورود موج جدید سرما و پیش بینی افزایش مصرف در روزهای آتی ضروری است.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران در گفتگو با خبرنگار شانا اظهار کرد: در روزهای دوشنبه و سه شنبه (12 و 13 آبانماه) بصورت میانگین 286 میلیون متر مکعب گاز در بخش خانگی کشور مصرف شده است.

مجید بوجارزاده افزود: در بازه زمانی یاد شده، 90 میلیون متر مکعب گاز به صنایع عمده تحویل شده است.

وی با بیان این که در 48 ساعت گذشته، 76 میلیون متر مکعب گاز نیز به بخش نیروگاهی تحویل شده است، تصریح کرد: این میزان بر اساس اعلام نیاز نیروگاهها تحویل شده و محدودیتی در این بخش وجود ندارد.

به گفته رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، در 48 ساعت گذشته، 76 میلیون متر مکعب گاز در استان تهران مصرف شد که 54 میلیون متر مکعب به بخش خانگی اختصاص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده و شرایط آب و هوا، مصرف گاز بخش خانگی تا روز شنبه (17 آبانماه) افزایش می یابد و به به مرز 300 میلیون متر مکعب می رسد.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر مصرف بهینه گاز توسط مشترکان گفت: رعایت نکات ایمنی برای استفاده از این سوخت پاک ضروری است تا فصل سرد سال را بدون حادثه به پایان رسد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204