آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249504 تاریخ : 1395/09/01-18:27:01
,10031,
شناسایی و جداسازی ژن جدید

شناسایی و جداسازی ژن جدید "vrs2" در جو

عضو هیات‌ علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام با همکاری محققان موسسه "Ipk" آلمان موفق به شناسایی و جداسازی ژن جدید "vrs2" در جو شدند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، دکتر آرش فاضلی استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی اظهار کرد: این مقاله با عنوان VRS2 regulates hormone-mediated inflorescence patterning in barleyدر مجله ژنتیک نیچر به چاپ رسیده است که با استفاده از روش‌های نوین و پیشرفته ژنتیکی ژن"vrs2" در جو شناسایی و جداسازی شده است.

فاضلی خاطرنشان کرد: این ژن روی بازوی بلند کروموزوم شماره 5 جو قرار دارد که اساس مولکولی و نقش هومونی این ژن در بیان فنوتیپ شش ردیفه در جو به‌طور کامل گزارش‌ شده است.

وی افزود: علاوه بر این، ارتباط مستقیمی بین پروتئین‌های خانواده SHI و متابولیسم ساکارز در طول رشد و نمو سنبله جو مشخص شده است. توالی‌های نوکلئوتیدی و پروتئینی ژن "vrs2" در مرکز ملی اطلاعات زیست‌فناوری(NCBI) با شماره‌های KX601696 –KS601720 ثبت شده است.

مجله "Nature Genetics" با بیش از 150 سال سابقه انتشار و ضریب تأثیر 31.616 مهم‌ترین مجله در چاپ مقالات در زمینه ژنتیک نوین و عمل ژن است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 196