آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463727 تاریخ : 1398/02/11-15:34:40
,17,4,
سوریه برای تسهیل تجارت با ایران تلاش می‌کنند

سوریه برای تسهیل تجارت با ایران تلاش می‌کنند

رئیس اتاق صنعت سوریه با بیان اینکه سوریه در مرحله بازسازی به کالاهای ایران از جمله سیمان و آهن نیازمند است، گفت: مسئولان سوریه تمام تلاش خود را برای تسهیل تجارت با ایران و کاهش تعرفه‌ها انجام می‌دهند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سامر الدبس امروز در همایش تجاری ایران و سوریه که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: اتاق‌های بازرگانی و صنایع دو کشور موظفند روابط بین بخش‌های خصوصی را تا سطح روابط سیاسی دو کشور ارتقا دهند. 

وی با تأکید بر اینکه بی‌اطلاعی بخش‌های خصوصی ایران وسوریه نقطه ضعف در روابط اقتصادی دو کشور به شمار می‌رود، افزود: مسئولان سوریه تمام تلاش خود را برای تسهیل انتقال کالاهای ایرانی به این کشور انجام می‌دهند و  پیگیر خواهند شد تا تعرفه بالا برای کالاهای ایرانی برداشته شود.

رئیس اتاق صنعت سوریه با بیان اینکه امروز سوریه وارد مرحله بازسازی شده است، گفت: این کشور نیاز فراوانی به انواع محصولات ساختمانی از جمله سیمان، آهن و همچنین برق دارد که بخش خصوصی ایران با شناسایی این نیازها می‌تواند به ما کمک کند. 

الدبس با بیان اینکه با ایجاد نمایشگاهی می‌توان برای آشنایی تجار ایران با طرف سوری اقدام شود،  اظهار داشت:  تجار ایرانی می‌توانند از طریق این کشور برای صادرات کالا به کشورهای دیگر اقدام کنند و کالاهای خود را به سوریه انتقال دهند.

رئیس اتاق صنعت سوریه گفت: ایران و سوریه از اعمال تحریم‌های ظالمانه رنج می‌برند، اما  در این وضعیت هم می‌توانند به هم کمک کنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 365