وی افزود: قرارگاه صدور اسناد، حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی و کارگروه رفع تداخلات هر هفته و بدون تعطیلی برگزار شود و استان هایی که عملکرد خوبی در زمینه رفع تداخلات نداشتند، با تلاش مضاعف و طبق برنامه زمان بندی شده عمل کنند تا این امر در پایان سال به اتمام برسد.
آقامیری تأکید کرد: گزارش هفتگی از فعالیت استان ها در زمینه رفع تداخلات و صدور اسناد تهیه شود و از استان هایی که عملکرد خوبی دارند و تا پایان شهریور رفع تداخلات را پایان دهند، تقدیر و تشکر خواهد شد.
وی افزود: آمارنامه سالانه وزارت جهاد کشاورزی در دست چاپ است و رفع تداخلات اراضی یکی از موارد مهمی است که در آن گنجانده می شود و پایه و اساس کار وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی باید برنامه ریزی داشته باشیم، در دهه 40 اصلاحات ارضی در کشور رخ داد و باعث خرد شدن اراضی کشاورزی شد و می دانیم که در اراضی خرد هزینه تولید افزایش و بهره وری اراضی کاهش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: قوانینی مانند قانون ارث هم موجب خرد شدن اراضی کشاورزی شده است و باید برای آن چاره ای اندیشید، در این راستا می توان از مشوق هایی استفاده کرد تا مانع خرد شدن اراضی کشاورزی شد.
آقامیری تأکید کرد: در اسناد اراضی کشاورزی باید کاربری اراضی قید و ذکر شود که امکان تغییر کاربری این اراضی وجود ندارد.
وی اضافه کرد: همکاری و هم افزایی دستگاه های اجرایی مختلف در داخل و خارج از وزارت جهاد کشاورزی برای رفع تداخل و صدور اسناد اراضی کشاورزی لازم و ضروری است.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: در رفع تداخلات و صدور اسناد اراضی کشاورزی باید دقت و سرعت با هم همراه باشند تا حقی از مردم یا دولت در این زمینه ضایع نشود.