پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 519344 تاریخ : 1399/06/23-09:34:48
,5,
سدکانی سیب به زودی افتتاح می شود

معاون آب و آبفای وزیر نیرو:

سدکانی سیب به زودی افتتاح می شود

معاون آب و آبفای وزیر نیرو اعلام کرد: کار احداث سد «کانی سیب» که از سال 1395 آغاز شده است اکنون درحال آبگیری بوده و تا یکماه آینده افتتاح خواهد شد.

به گزارش بانک و صنعت، قاسم تقی زاده خامسی با انتشار ویوئویی از خروج دستگاه حفاری از مدخل تونل انتقال آب سد کانی به دریاچه ارومیه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: اواخر هفته گذشته در مراسمی خروج نخستین دستگاه حفار از تونل 36 کیلومتری زاب که قرار است آب را از سد «کانی سیب» در شهرستان پیرانشهر (حدود 130 کیلومتری جنوب ارومیه) که یک سد تنظیمی است به منظور استفاده از بخشی از آب ذخیره شده در آن برای احیای دریاچه ارومیه منتقل کند، انجام شد.

وی ادامه داد: احداث این سد که از سال 1395 آغاز شده، اکنون درحال آبگیری است و تا یکماه دیگر آماده افتتاح می شود و تونل 36 کیلومتری که حفاری 2 کیلومتر آن باقی مانده است نیز تا دیماه می تواند در سال حدود 550 میلیون متر مکعب آب را به دریاچه ارومیه منتقل کند.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نوشت: سد کانی سیب به ارتفاع68 متر، طول تاج795 متر و ظرفیت مخزن 220 میلیون متر مکعبی بر روی رودخانه گلاس(در سردشت) احداث و انتقال آب مازاد رودخانه حوضه گلاس و تامین بخشی از نیازهای زیست محیطی دریاچه ارومیه از اهداف اصلی این سد و خط انتقال آب است.

تقی زاده خامسی افزود: کارفرمای این سد شرکت آب و نیروی ایران وابسته به وزارت نیرو است که بیش از 2 هزار میلیارد تومان از اعتبارات دولتی را در این طرح هزینه کرده است و که این رقم تا خاتمه کار به 2 هزار و 500 میلیارد تومان خواهد رسید.

معاون آب وآبفای وزیر نیرو نوشت: دریاچه ارومیه یک حوضه آبی بسته است که آب آن از محل بارش مستقیم و روان آب ورودی از آبره ها، 21 رودخانه دایمی و 39 رودخانه دوره ای سیراب می شود و این بزرگ ترین پروژه انتقال آب به این دریاچه است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران