آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 444991 تاریخ : 1397/10/15-16:04:31
,25,4,
ساخت وساز، تقاضای فولاد در خاورمیانه را افزایش می دهد

ساخت وساز، تقاضای فولاد در خاورمیانه را افزایش می دهد

پروژه های عظیم در بخش ساخت و ساز منجر به افزایش تقاضای فولاد در خاورمیانه خواهد شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از مجله متال بولتن، پیش بینی می شود که طی 5 سال آینده پروژه های بزرگ بخش ساخت و ساز منجر به رشد تقاضای فولاد در خاورمیانه شود.

متخصصان این حوزه در بیست و دومین کنفرانس آهن و فولاد خاورمیانه که در دسامبر 2018 در ابوظبی برگزار شد؛ ایجاد زیرساخت های نمایشگاه Dubai Expo 2020 در امارات متحده عربی و جام جهانی فوتبال 2022 در قطر را از عوامل موثر در رشد تقاضای فولاد در خاورمیانه اعلام کردند.

همچنین بازسازی سوریه و عراق پس از تنش های نظامی در این مناطق از جمله دلایل افزایش تقاضای فولاد در منطقه ذکر شده است.

بنابرگزارش چشم انداز کوتاه مدت که اخیرا توسط انجمن جهانی فولاد منتشر شد؛ پیش می شود تقاضای فولاد خاورمیانه در سال 2018 میلادی به 54 میلیون و 400 هزار تن افزایش یابد. تقاضای این محصول در خاورمیانه طی سال2017 میلادی 53 میلیون و 300 هزار تن به ثبت رسیده است. این در حالی است که پیش بینی می شود میزان تقاضای فولاد در سال 2019 میلادی در خاورمیانه به 55 میلیون و 100هزار تن افزایش یابد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 354