به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی شرکت آبفای استان تهران، مولود شیوا مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده در جمع بانوان مبلغ استان تهران با بیان اینکه باید در حوزههای آب، غذا و انرژی توجه بسیاری به نقش زنان در رویکرد توسعه پایدار داشته باشیم افزود: ضروری است از منابع به گونهای استفاده کنیم که آیندگان هم بتوانند از آنها بهرهبرداری کنند.
شیوا با بیان اینکه «آب، غذا و انرژی» یک مفهوم همبسته است گفت: کشاورز برای تولید محصولش به آب نیاز دارد؛ آب برای استحصال از چاه و سایر منابع به انرژی نیاز دارد و همچنین محصول برای بدلشدن به غذا، انرژی میخواهد و زنان در خانواده به عنوان مدیران مصرف آب، غذا و انرژی نقش بسیار مهمی در حفظ رویکرد توسعه پایدار دارند.
او افزود: اگر اصلاح الگوی مصرف را از خانواده آغاز کنیم، جامعه هم اصلاح میشود. شیوا با اشاره به اثرات الگوی نادرست مصرف در خانوادهها گفت: اگر در هر بشقاب یک دانه برنج دور ریخته شود برای جمعیت 80 میلیونی ایران و برای دو وعده در روز حدود دو میلیون تن برنج دور ریخته میشود؛ در حالی که برای تولید هر کیلو برنج تا زمانی که به دست مصرفکننده برسد 3500 لیتر آب صرف میشود.