آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 6699 تاریخ : 1391/08/01-03:41:29
,13,16,17,
زر ماکارون در پنجمین سال پیاپی کسب عنوان صادرکننده ملی

زر ماکارون در پنجمین سال پیاپی کسب عنوان صادرکننده ملی

به بهانه روز ملی صادرات و تقدیر از نمونه های تولید

همزمان با روز ملی صادرات و برگزاری شانزدهمین همایش روز ملی صادرات، زرماکارون وابسته به گروه صنعتی و پژوهشی زر برای پنجمین بار متوالی صادر کننده نمونه معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.

 

 
به گزارش بانک و صنعت به نقل از  روابط عمومی این گروه از همایش روز ملی صادرات، زرماکارون به دلیل ویژگی های مهمی چون جهش صادرات، نسبت صادرات به فروش کل، حفظ و توسعه بازارهای هدف و دریافت گواهینامه های کیفی صادراتی، مستحق دریافت این عنوان شناخته شد.

شرکت زرماکارون وابسته گروه صنعتی و پژوهشی زر، اولین و بزرگترین تولیدکننده انواع ماکارونی با آرد سمولینا در کشور است که هم اینک با تولید با کیفیت و مرغوب، توجه ویژه به پژوهش و ارایه الگوی مدیریتی و اجرائی نمونه، در سکوی نخست بازار داخلی قرار گرفته و با ورود مؤثر در بازار جهانی، یکی از مطرح‌ترین برندهای جهانی در این عرصه است. گروه صنعتی زر ماکارون به دلیل تولید صادرات محور، بازارشناسی، اقدام اساسی در حوزه صادرات و تولید نسل جدید محصولات ماکارونی در ایران؛ در سال های 89، 88، 87، 90 و اکنون در سال 1391به عنوان صادر کننده نمونه ملی معرفی شده است. این در شرایطی است که این عنوان را منحصراً در اختیار دارد.
مرتضی سلطانی، بنیانگذار و رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی زر در حاشیه همایش تقدیر از صادر کنندگان نمونه ملی گفت: «ایران ما از پتانسیل فراوانی برای فعالیت گسترده در صنعت غذا برخوردار است و در صورتی که بتوانیم نگاه صادرات محورانه را در بخش های مختلف این صنعت تسری بدهیم، این مزیت را داریم که سرآمد جهان باشیم.»

وی در ادامه افزود: «حذف یارانه ها در صنعت ماکارونی، این فرصت را داد که ایران از وارد کننده ماکارونی به یکی از صادر کنندگان این محصول تبدیل شود. و این به معنای تجلی مفهوم ما می توانیم است»
سلطانی افزود: «اقتصاد مقاومتی، یک نظام اقتصاد بسته نیست، بلکه یک ساختار رشد آفرین و پرانگیزه و پر تلاش است و مآموریت دارد با تدوین راهبدهای عملیاتی ویژه، بر فشارها و ضربه های اقتصادی که از سوی نیروهای متخاصم، غلبه نماید. در این میان از یک طرف می‌باید آگاهی سیاستمداران اقتصادی از ترفندهای اقتصادی دشمن افزوده شود تا بتوان با تدوین برنامه هایی کارآمد، توطئه‌ها را بی اثر یا کم اثر کرد و از سوی دیگر ضروری است هوشمندی و وفاداری فعالان اقتصادی به اقتصاد ملی به نحوی باشد که در مسیر واردات و صادرات کالاها به صورتی عمل نمایند که ضمن بی اثر کردن توطئه های اقتصادی، ارزش افزوده و اساسی برای اقتصاد داخلی فراهم شود تا از تولید ملی، حمایت شود.»

این صادرکننده نمونه ملی گفت: «روند تجارت جهانی، با کاهش مواد خام همراه است و نفت، تنها ماده خام در جهان نیست. اگر در فشارهای اقتصادی نیروهای متخاصم، محور اقتصادی ایران که بر روی پایه های نفت بنیان شده، مورد حمله قرار می‌گیرد، لیکن همان کشورهای دشمن که در جریان تجارت جهانی، به گروه‌های دیگری از ماده خام نیاز دارند که ایران یا صاحب آن است  و یا در مسیر ترانزیت آن قرار دارد همانند گندم.»

سلطانی در پایان خاطر نشان کرد: «ارز آوری یکی از راهای تقویت نظام اقتصادی کشور است که به دلیل تقاضای جهانی به مواد خام غیرنفتی و تمرکز و ورود ایران به عرضه آنها، امکان ارزآوری بیش از گذشته فراهم خواهد شد. حال اگر با استفاده از دانش و فن آوری ایرانی، این مواد خام فرآوری شوند، مسلمأ ارزش افزوده بیشتری خواهند داشت. لذا ما می‌توانیم بدین واسطه با اجرای اقتصاد مقاومتی، حملات اقتصادی دشمن را بی‌اثر نماییم.»
 
 
 
 
 
 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 150